Lurpak taber i test: Denne billige smør bør du købe fremover

Nyheder
privat
Overraskende nok vandt Lurpak ikke blindsmagningen.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Lurpak har en høj stjerne hos danskerne.

Det dyre smør er en favorit hos de fleste, og derfor udnytter en stor del af borgerne også de tilbud, der i ny og næ kommer på 'det hvide guld'.

Nu viser det sig dog, at det ikke nødvendigvis er det bedste, selvom mange er af den opfattelse.

B.T. har sat Thomas Alcayaga, der er kogemand, til at blindsmage seks smør af forskellige mærker - og resultatet er intet mindre end overraskende.

Først tester han Kløverblomst, der kan købes i Spar, Meny og på Nemlig.com og koster 19,95 kroner for 250 gram. Kogemanden giver smøren hele fem ud af seks stjerner, hvorfor danskerne nok bør overveje den fremover.

Lurpak, som koster 26,95 kroner for 200 gram og kan købes hos de fleste danske dagligvarekæder, giver han kun tre stjerner, hvilket helt sikkert kommer bag på mange danskere, der bør genoverveje deres valg af smør, hvis det står til kogemanden.

Lidl sælger en smørvariant, der hedder Butter Salted og er fra Milbona. Den koster det akkurat samme som Kløverblomst, men Lidls smør får til sammenligning 'kun' tre ud af seks stjerner.

Coops egen smør, som står til 15,95 kroner for 200 gram, får også tre stjerner af Thomas Alcayaga.

Den dyreste af alle de smør, der bliver testet, er en økologisk smør fra Naturmælk, og den koster 28,95 for 200 gram. Her får man ifølge kogemanden dog kvalitet for pengene, da den scorer fem ud af seks stjerner.

Den sidste smør der bliver testet er Egelykke, som kan fås i Netto, koster kun 15,95 for 200 gram, men den udmærker sig ikke på kvaliteten, da den får tre ud af seks stjerner.

Konklusion

Konklusionen på testen, som B.T. har lavet, er, at Kløverblomst og Naturmælk er de to bedste varianter, og da Kløverblomst også er billig, får man der mest for pengene.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig