Lykkelig Cana Buttenschøn: "Hold kæft, hvor er det bare nogle pissefede ord"

Foto: Pressefoto
Tidligere i år delte Cana Buttenschøn en trist nyhed - hun havde fået kræft. Men nu har hun god grund til at juble.

Mest læste i dag

I forbindelse med fødslen af datteren Titte, blev det opdaget, at Cana Buttenschøn havde kræft. 

Det sad i livmoderen og derfor vanskeliggjorden den store knude fødslen. Det var meningen at datteren skulle være kommet til verden ved en hjemmefødsel, men sådan blev det ikke - i stedet kom datteren til verden ved kejsersnit.

Efterfølgende fik Cana den voldsomme besked, at hun havde kræft. 

Senere delte hun dette med sine over 82.000 følgere på Instagram og her slog hun også fast, at hun bestemt håbede og troede på, at hun nok skulle blive rask igen.

"Der har været - og er - mange store følelser på spil, og jeg er så absolut sprød i kanten, men det allervigtigste lige nu er, at jeg stoler på at jeg nok skal blive rask igen," lød det fra Cana Buttenschøn i juli måned. 

"Ikke mere kræft"

Og her omkring fire måneder senere jubler hun - for nu der ikke mere kræft tilbage i kroppen. Det deler hun på sin Instagram-profil.

"Sådan her. Sådan har jeg det nu," skriver hun til en række billeder af sig selv, hvor glæden stråler.

Foto: Cana Buttenschøn/ Instagram 

"Jeg er trådt ud fra opgang 5 på Rigshospitalet med verdens bedste svar på mit spørgsmål til lægen om, hvorvidt der slet ikke er mere kræft at finde hos mig. “Ikke det fjerneste”, sagde hun. Ikke det fjerneste. Hold kæft, hvor er det bare nogle pissefede ord!!!," lyder det fra Cana. 

Hendes store glæde deles af de mange følgere, der har lykønsket hende.

Blandt andet har Michelle Kristensen der netop har været aktuel i 'Vild med dans', smidt en lang række hjerter ind i kommentarfeltet.

"Verdens største HU-FUCKING-RAAAAAA!!!!! Vi skal fejre SÅ meget," lyder det fra Bagedyst-stjernen Jasmin Gabay.

Blandt andet Puk Elgård, Szhirley og Sara Blædel har også sendt lykønskninger til Cana Buttenschøn der nu kan glæde sig over at være kræftfri.

 

Anbefalet til dig