Lykkelig Lene Beier: "Vi er mega stolte"

Foto: Anders Brohus/ TV 2
Lene Beier er rigtig glad - og det er der en helt særlig grund til.

Mest læste i dag

Den populære tv-vært delte onsdag aften et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun sender en stor tak. 

"Jeg bliver simpelthen så glad, når redaktionschefen (@mettebecklisberg) ringer og fortæller, at I var rigtig mange der valgte at se “Landmand søger kærlighed” igen i aftes - rigtig mange der zappede videre til ekstraprogrammerne på Fri - og mange der også valgte at se snigpremieren på Play, hvor I også følger vores seje unge landmand, Karoline (@karolinewraae)," lyder det fra Lene Beier på Instagram, hvor hun afslutter:

"Der er så mange gode programmer, film og serier i fjerneren, så vi er mega stolte over, at I holder fast i os her på 8. Sæson. Tak for jer og jeres tid."

Foto: Lene Beier/ Instagram 

Mundlam efter rekord 

Den 17. august blændende TV 2 op for den 8. sæson af Landmand søger kærlighed. I denne sæson af det populære program, er der i år noget som er nyt. Det er nemlig første gang, at der er en landmand med, som søger en kæreste af samme køn.

Noget som flere trofaste seere på de sociale medier har rost TV 2 for. 

I år bliver der desuden slået rekord hos en af landmændene - nemlig hos 26-årige Emil Bay Mortensen. Han modtager intet mindre end 129 breve, fra interesserede kvinder. 

Det er det største antalt breve i programmets historie - og det efterlader ham noget mundlam.

Faktisk er han den første i programmets historie, der har fået så mange breve. Med de 129 breve har han nemlig slået en rekord, som har stået siden 2016, hvor deltageren Ruud Derks fik 126 breve fra kvinder, der gerne ville møde ham.

Du kan se Landmand søger kærlighed tirsdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig