Lykkelig Lotto-millionær: Deler med dem hun møder på sin vej

30/10/20 08:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Den nyslåede Lotto-millionær er så lykkelig for sin gevinst, at den gode nyhed må deles med dem hun møder.

En kvinde i tresserne fra Ishøj Kommune vandt forleden 6.000.050 kroner i Lotto. Kvinden har et Plus-abonnement og spillet den samme kupon i ni år. Den række, hun havde syv rigtige på, var en kombination af familiens fødselsdatoer. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Det synes jeg giver noget ekstra. At det sådan er en familieoplevelse. Jeg er så glad, at jeg næste ikke kan være i min krop, fortæller hun, og indskyder, at hun lige har været ude at shoppe.

"Man får jo helt sved på panden af at gå sådan og svinge med kortet. Det er normalt ikke noget, jeg kunne finde på at gøre, men det skulle da lige prøves, siger hun med et grin," siger hun og fortsætter:

"Vi har altid knoklet for vores penge og har aldrig prøvet at have millioner på bankbogen. Så man bliver altså lidt rundtosset. Og selvom jeg nu har købt lidt smykker, tasker og vintertøj, så skal alle pengene jo ikke soldes op."

Det var først mandagen efter trækningen, at hun fandt ud af, at hun altså kan skrive millionær på visitkortet. Hun blev ringet op af en medarbejder fra Danske Spils kundecenter, der spurgte om hun havde tjekket sin mail.

"Jeg har kun computer på arbejdet, og har netop et abonnement, så jeg ikke behøver at holde øje med min kupon. Derfor kom det som en total overraskelse. Jeg måtte også lige ringe til min søn for at få ham til at fortælle mig vindertallene. Og jeg kan dem jo udenad, fordi det er sådan en personlig kupon," siger kvinden, som er millionær nummer 3733.

Fik besked på at skynde sig hjem

Hun ringede også til sin mand, og fik ham til at skynde sig hjem fra et møde. Hun ville ikke fortælle ham, hvorfor han skulle skynde sig, så han fik først besked, da han kom hjem.

"Vi var hele familien samlet med børn og børnebørn og mine svigerforældre. Og jeg kan love dig for, at tårerne trillede rundt omkring. Vi var bare så glade," fortæller vinderen og siger, at selvom parret har fælles økonomi, så er det hende, der er kassemester på gevinsten.

"Min mand har bestemt i de sidste 35 år over vores økonomi. Nu er det min tur," siger hun med et glimt i øjet.

Kvinden fortæller, at penge kommer lidt som en åbenbaring i familien. Ikke fordi de som sådan manglede pengene, men fordi de har været igennem en del modgang de seneste år med rigtig meget sygdom og sorg.

"Mine børn sagde til mig: Mor, du har været så stærk for os alle sammen. Nu skal du forkæles. Det er virkelig velfortjent". Det blev jeg da rørt over.

Den nybagte millionøse har også tænkt sig at forkæle alle omkring sig.

"Mine børn og børnebørn skal have en stor del af gevinsten. Jeg har allerede været ude at købe en masse gaver og inviteret på frokoster her og der. Det er bare så fedt, at jeg har mulighed for det. Min drøm er også at invitere hele familien på en længere rejse, når det bliver muligt på den anden side af Corona. Jeg tænker også, at nogle af pengene skal sættes til side, så vi har til alderdommen," fortæller hun. 

Glad for at dele penge ud

Den generøse millinær donerede blandt andet intet mindre end 25.000 kroner til Knæk Cancer forleden og støtter også Hjerteforeningen. Derudover har familien også tre børn i Afrika, som de sender penge til.

Selvom at kvinden ønsker at være anonym i offentligheden, så kan hun ikke lade være med at dele den glædelige nyhed om gevinsten, med folk som hun møder på sin vej.

"Jeg mødte en gammel veninde i Ishøj Centeret forleden dag. Det første hun sagde var: Har du hørt, at der er en fra Ishøj, der har vundet seks millioner!"Og så sagde jeg: Jamen, det er mig. Hun blev helt paf." Fortæller kvinden.

Hun fortæller også, at hendes mand er også både glad og stolt over gevinsten - så han kan heller ikke lade være med at dele det. Forleden havde han fået en hyggelig snak med slagteren, om at hans kone nu var blevet Lotto-millionær.