Lykkelig Peter Ingemann: "Det er jo helt vildt"

13/08/2021

Sarah Steenfeldt

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2
Begejstringen er ikke til at tage fejl af.

Mest læste i dag

På sine sociale medier deler Peter Ingemann en besked med sine mange følgere - han er nemlig særdeles begejstret. Der er også en rigtig god forklaring på glæden, hos den populære tv-vært. 

I onsdags var der nemlig premiere på programmet "To ens - med Ingemann" på TV 2 og TV 2 Play. Og programmet har fået en varm modtagelse. 

"HOLD DA MAULI’"

Lyder det indledningsvist i opslaget fra Peter Ingemann. 

"We are back! Tusind tusind tak for den mest sindsyge modtagelse af boligprogrammet “To Ens” i går. Det er jo helt helt vildt. Jeg tror jeg kun 2 gange i karrieren har haft en seerandel på over 50 procent og det var med Hammerslag i “Ruder Konges” tid og en gang m Knallert på Vestkysten," lyder det fra den glade tv-vært, som fortsætter:

"“To Ens” var det suverænt mest sete program i går og må jeg på hele det store holds vegne sige: TAK - AF HJERTET TAK Uden jer seere - ingen program. Vi skylder jer alt. Så simpelt er det," skriver han og slutter af med også at sende en hilsen fra Ander og Claus.

De tre venner har det særdeles morsomt, når de dyster mod hinanden i programmet "To ens - med Ingemann". Foto: Bermuda/ TV 2

Lykkelig over at det lykkedes

"Skulle også hilse at sige fra mine to tidligere venner, Anders og Claus, at de elsker jer. Kys til Danmark - og undskyld min oversvømmende glæde, jeg er bare skidelykkelig over at det lykkedes….. igen Tak for jer! “Rygtet om boligprogrammernes snarlige død - er stærkt overdrevet,”" afslutter han.   I programmet gætter Peter Ingemann boligpriser sammen med sine to ejendomsmæglervenner, Anders Gerner Frost og Claus Dreyer.   De tre er gamle venner og kender hinanden fra "Hammerslag"-tiden, hvor Peter Ingemann var vært.    I hvert program bliver de tre venner sendt ud i landet for at gætte boligpriser på to ens boligtyper. Det kan eksempelvis være to ens parcelhuse, sommerhuse eller lejligheder, hvor husene dog har vidt forskellige beliggenheder. Her dyster de om at gætte tættest på den rigtige pris.
Vinderen løber dog ikke med en præmie - hvertfald ikke i den forstand, at der vindes en materiel ting. Derimod skal taberen formulere rosende ord omvinderen.    Programmet havde premiere i onsdags, den 11. august - og allerede nu, kan du se næste afsnit på TV 2 Play.   Du kan se "To ens - med Ingemann" på TV 2 onsdag kl. 20.50 og på TV 2 Play.   Herunder kan du se hele Peter Ingemanns opslag:
       

 

         

Anbefalet til dig