Lykkelig Peter Mygind: "Det har været svært, ikke at måtte afsløre noget"

02/5/22 07:59

Sarah Steenfeldt

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Der er stor glæde hos Peter Mygind.

Peter Mygind har i sin tid som skuespiller medvirket i flere succesfulde tv-serier. I 2020 kunne man se første sæson af serien ‘Sommerdahl’ på TV 2 Charlie.

Serien omhandler en drabsafdeling hos Helsingør Politi, hvor efterforsker Dan Sommerdahl (Peter Mygind) er hovedrollen. Her følger man forskellige drabssager, som enheden i fællesskab opklarer.

Dog er der også en hel del personlige temaer undervejs, og denne blanding er seerne eftersigende vilde med. Der er indtil videre blevet vist 3 sæsoner, og en 4. er nu på vej.

“Jeg er så stolt og taknemmelig over, at 'Sommerdahl'-rejsen fortsætter. Man giver alt, hvad man har til projektet sammen med en masse dygtige mennesker: skuespillerne, instruktøren, fotograferne, runnere mm. Jeg er dybt lykkelig over, at så mange kigger med, og at vi kan få lov til at fortsætte,” lyder det fra Peter Mygind i en pressemeddelelse ifølge B.T.

Positiv respons

Peter Mygind fortæller yderligere, at han har fået mange positive reaktioner undervejs i serien. Det vinder ifølge ham om, at “serien  har gravet sig ind i hjertet på dem, der ser med.”

Det er også en lettet Peter Mygind, som ikke længere skal hemmeligholde at en ny sæson vil komme.

“Man har sagt 'Det må ikke stoppe nu' og spurgt, om der kom en ny sæson. Det har været svært ikke at måtte afsløre noget. Så derfor er det virkelig dejligt at kunne fortælle 'ja' der kommer en sæson mere.”

De seneste par afsnit af 'Sommerdahl' - ugens afsnit fraregnet - er ifølge analysebureaet Nielsen.com blevet set af lidt over 360.000 danskere.

Da sæson to sluttede i 2021 blev sæsonfinalen ifølge Gallup set af 436.000 danskere, mens afslutningen af sæson ét i 2020 toppede med cirka 468.000.