Lykkelig Rasmus Seebach: Endelig sker det

PR - Copenhagen Music.

I disse dage jubler Rasmus Seebach - og det er der en helt særlig årsag til.

I morgen sker det endelig, noget som Rasmus Seebach i den grad har ventet på - han udgiver nemlig sin nye single. 

Den hedder "Så længe vi danser" og han håber i den grad, at den vil komme til at sætte ind til dansegulvene ude i landet.

Det fortæller han til Ekstra Bladet

Personligt er hitmageren selv særdeles begejstret for sangen, som han fortæller er inspireret af lyden af 80'erne og Rasmus Seebachs egen barndom.

Læs også

Ærgerlige Hilda Heick: Så skete det alligevel

Der går dog lidt før Rasmus Seebachs fans kan se frem til at høre sangen live - men han garanterer for, at der er grundlag for at starte en fest med sangen der hjemme.

"Min fornemmelse er, at jeg har ramt en rigtig fed lyd. Når jeg har spillet den for gæster derhjemme, så får de lyst til at danse, og min søn har også allerede lært lidt af teksten og går og synger med, og det gør mig meget stolt. Allerede der har jeg oplevet en form for succes," lyder det fra ham.

Kan snart kalde sig far til to 

Tidligere i år kunne Rasmus Seebach dele en anden stor nyhed. 

Den 41-årige sanger skal nemlig være far igen - det delte han i forbindelse med sin fødselsdag den 28. marts.

"Godmorgen allesammen og tillykke med mig." Jeg bliver simpelthen snotforkælet af min smukke kæreste med morgenbord og gaver!", skrev han på sin Instagram-profil, hvor han delte et billede af kæresten Julie Teglhus' mave, som hurtigt afslørede at der er et nyt familiemedlem på vej.

Læs også

Ærgerlige Hilda Heick: Så skete det alligevel

"Den vildeste gave gemmer hun dog på lidt endnu. Og den er lige så meget til Holger, som får sig en lillebror til sommer," lyder meldingen fra den stolte og glade kommende far til to.

"Det er sgu ret fedt at være 41 år," slutter han af. 

 

Læs også