Lykkelig TV 2-stjerne: Har fundet kærligheden

10/8/21 13:54

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock.com
Lykken er stor.

Sidste år lærte vi Peder Damborg at kende i TV 2-programmet Kærlighed hvor kragerne vender. Her var han med i anden sæson, hvor han jagtede kærligheden. 

I programmet fulgte vi ham da der opstod sød musik mellem ham og Sussi. Dog varede kærligheden ikke ved og kort efter programmet sluttede, var Peder og Sussi fortid. 

I Kærlighed hvor kragerne vender, inviterer fyrene pigerne med på østersjagt i Limfjorden. Her ses Peder og pigerne. Foto: Anders Brohus/ TV 2

I Kærlighed hvor kragerne vender, inviterer fyrene pigerne med på østersjagt i Limfjorden. Her ses Peder og pigerne. Foto: Anders Brohus/ TV 2

Men nu i dag er Peder ikke længere single og smilet er stort. Den 38-årige vestjyde er nemlig blevet kærester med 35-årige Bettina fra Assens.

De to har fundet sammen henover sommeren - og det er noget som Peder er meget glad for. Det fortæller han til BILLED-BLADET

Det var på datingapppen Tinder, at de to fandt hinanden - og nu har de to kendt hinanden et par måneder. 

Føles rigtigt

På trods af, at bekendtskabet stadig er forholdsvist nyt, så har Peder den helt rigtige følelse.

"Det føles i hvert fald helt rigtigt," slår han fast overfor bladet.

Han har også fået hilst på både svigerforældre og Bettinas fire børn - somn desuden alle har godkendt ham.

Det eneste minus der er, det er at der er en god afstand mellem parret. Peder bor nemlig stadig i Lomborg syd for Lemvig, mens Betinna bor i Assens tæt ved Hobro.

Peder konstaterer også, at det nok er ham der ender med at må pakke flyttekasserne, hvis parret ender med at skulle dele adresse. Men så kan huset i Lomborg jo bruges som sommerhus, lyder det fra ham.

Dog er en flytning ikke nærtforestående, da parret lige nu bruger tiden på at lære hinanden godt at kende.