Lykkelig Vild med dans-stjerne om stor drøm: Endelig sker det

Foto: Shutterstock

I årevis har hun snakket om det - og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse.

Hun er den yngste professionelle danser, blandt danserne i Vild med dans. I 2018 havde hun sin debut i programmet, hvor hun som blot 20-årig indtog scenen i Vild med dans. 

Her dansede hun med skuespiller Simon Stenspil, og de to lovede hinanden at de "bare" skulle gå videre fra første udstemning - og til sidst stod de alene tilbage på scenen og havde vundet det hele. Faktisk havde Asta regnet med, at hun som den "nye" netop ville ryge hurtigt ud, men det skete ikke og derimod dansede parret sig hele vejen til finalen.

Til TV 2 fortalte den rørte vinder dengang, at det var en kæmpe opgave at få stukket i hænderne som 20-årig.

Læs også

Topmodel sætter millionlejlighed til salg

I den seneste sæson af Vild med dans, der sluttede i december sidste år, dansede hun med DJ Faustix, hvis borgerlige navn er Morten Brangstrup Olsen.

På sin Instagram-profil afslører Asta Björk nu, at en stor drøm endelig er gået i opfyldelse.

For en uge siden, kunne hun poste et billede af et lille nyt familiemedlem - nemlig katten Mini.

Har altid været en stor drøm

"I dag fik vi den her søde prinsesse med hjem, og vi er så overlykkelige," skriver hun til opslaget, hvor hun sidder med den lille sorte kat i armene.

Privat danner Asta Björk par med Jonass Jannec Jensen, der har deltaget i realityprogrammet Paradise Hotel.

Og noget tyder altså på, at især Asta er yderst glad for, at Mini nu er flyttet ind hos parret, i lejligheden i Kokkedal.

Læs også

DMI: Slud og hagl på vej

"Da vi fik at vide, at vi skulle have Mini, sagde min veninde @corfitzlaura: "Hvor er det godt du endelig skal have en kat, det har du godt nok snakket om i mange år," skriver Asta på Instagram, hvor hun også tilføjer at veninden har helt ret:

"Og har har ret! Jeg er vokset op med kæledyr og har dømt om at få mig eget, siden min familie flyttede hjem til Island med vores hund, for 4 år siden. Det føles sååå skønt, at det endelig er sket og jeg er så glad for den lille ballademager," skriver hun til opslaget. 

Foto: Asta/ Instagram