Lykkelige Dennis Knudsen: Deler sød nyhed

06/1/21 09:10

Sarah Steenfeldt

PR - Billet.dk.
Kendisfrisøren jubler og glæder sig meget til hvad 2021 kommer til at bringe.

Det ser ud til, at det nye år kommer til at bringe stor glæde hos Dennis Knudsen - og også hos sønnen Lucas på 2 år. For nu skal lille Lucas nemlig være storebror og Dennis Knudsen skal være far igen for anden gang. Det skriver B.T.

Lucas kom til verden ved hjælp af en amerikansk rugemor. Ægget stammede fra en ægdonor, og sæden kom fra Dennis Knudsen selv. Her anden gang er lillebror blevet til, på præcis samme vis, som nu to-årige Lucas.

Det bliver en lillebror

Kønnet har Dennis Knudsen selv valgt, og det er til maj, at tomandsholdet bliver udvidet til en trio.

“Selvfølgelig ville det være fantastisk med en lille prinsesse, men jeg håber, at drengene bliver et lille mangeteam med samme interesser, så de rigtig kan få glæde af hinanden,” fortæller han.

57-åriger Dennis Knudsen har ærligt fortalt, at drømmen om at blive far har fyldt meget. I mere end 20 år kæmpede han for at blive far med forskellige kvinder - men uden held. For to år siden lykkedes det endeligt, og det har ikke blot ændret Dennis Knudsens liv. Det har også ændret ham som menneske. 

“Jeg har levet et liv, hvor der kun var mig, mig, mig. Men nu er jeg far til Lucas, som har brug for al min tid og kærlighed. Det føles fantastisk at dreje fokus væk fra min egen navle, og jeg kan mærke, at det har givet mig en råstyrke. Jeg har altid været ekstremt følsom og haft let til tårer, men nu er det, som om jeg har mandet mig op og påtaget mig et ansvar. Jeg er ikke så skrøbelig mere,” fortalte han til Ude & Hjemme i september 2019. Hvis det ikke havde været for Lucas, så havde tilværelsen nok set anderledes ud. 

“Jeg har altid elsket mit arbejde, og det gør jeg stadig. Men at blive far har givet mit liv en ny kurs. Helt ærligt så tror jeg, at hvis jeg ikke havde fået Lucas, så havde jeg arbejdet, festet og drukket mig ihjel.”