Lykkelige Grevinde Alexandra afslører: Det bliver dejligt

20/10/20 14:46

Sarah Steenfeldt

Grevinde Alexandra er lykkelig over, at hendes mor flytter ind de næste fire uger. Foto: PR
Selvom Corona er skidt, så har det alligevel bragt noget godt med sig for grevinde Alexandra.

Det er især vigtigt at passe på de ældre i denne tid, mange bliver ensomme af at isolere sig alene og fordi der skal holdes afstand. Det samme har været gældende for grevinde Alexandras 87-årige mor, Christa Manley. Hun har nemlig været isoleret alene i sin lejlighed i Wien - men det er nu slut. 

De næste fire uger flytter hun nemlig ind hos Alexandra i Charlottenlund. Det fortæller Alexandra i et interview med Her og Nu.

Det er en glad Alexandra som har budt mor velkommen, hun glæder sig til at have sin mor tæt på den næste måned. 

"Det bliver dejligt", siger hun glædesstrålende til Her og Nu. 

Det er ikke kun Alexandra der er glad for arrangementet - også hendes mor er meget glad for det. Hun har tidligere boet i Danmark, dengang hendes hvor hendes børnebørn - Alexandras to sønner - var små. Dengang boede hun her med hendes mand Richard, som nu ikke lever længere. Der er ingen tvivl om, at hun er glad for at være tilbage og genforenet med sin familie.

Ses ikke ofte

Det er nemlig ikke noget der sker til hverdag, at Christa ses med sin familie. Hendes tre børn er nemlig spredt ud over verden. Alexandra i Danmark og hendes to andre døtre Martina og Nicola, som bor  henholdsvis i London og Hongkong. 

Allerede den første dag som mormor ankomtil Danmark, var børnebørnene også glade for besøg - samme dag kom 21-årige prins Nicolai derfor til middag hjemme hos sin mor. 

Alexandra har tidligere fortalt om sin opvækst i bogen "Mit lykkelige land", hvor hun takker sin mor. Hun beskriver hvordan hun har arvet sin seriøsitet og beslutsomhed fra sin mor. Alexandra skriver også, at hendes mor bruger mange kræfter på, at folk omkring hende har det godt - derfor glæder hun sig nu over, at hun kan give lidt igen, ved at glæde sin mor med tryghed og familiehygge under corona-tiden.