Lykkelige Mads Langer: Deler kæmpe nyhed

10/12/20 08:02

Sarah Steenfeldt

PR - Madslanger.com Foto: Isaac Sterling
Der er ingen tvivl om, at sangeren glæder sig ekstra meget til sommeren næste år.

 

Den populære sanger afslørede i går en ganske stor nyhed på sin Instagram-profil. Han skal nemlig være far og hans hustru Julie Lillelund skal være mor. 

“Min favoritperson i hele verden venter vores barn. Det er en pige. Kan slet ikke vente med at møde hende, tidligt næste sommer,” skriver han til scanningsbilledet af parrets datter. 

Den 36-årige sanger og 11 år yngre Julie Lillelund blev gift i 2019. Parret har tidligere løftet sløret for, at de på et tidspunkt ønskede sig børn.

Tidligere i år fortalte han i et interview med B.T. at børn klart havde været et emne, som de to havde talt om.

Var ikke i tvivl

Det er da noget, vi har snakket om (at få børn, red.). Vi skal helt sikkert have børn. Det skal vi da,” sagde Mads Langer tilbage i august i år.

Han tilføjede også på det tidspunkt, at det var uvist hvorvidt om det var snart eller om længere tid, at parret skulle have børn - men at det bestemt var noget parret så frem til. Og nu kan de altså glæde sig til, at blive forældre til sommer. 

Lykønskningerne strømmer ind til Mads Langers opslag.

“Kæmpe tillykke” lyder det blandt andet fra Sofie Linde. 

“Wooow. Stort tillykke. Det er det vildeste,” skriver Lisbeth Østergaard. 

Det er heller ikke længe siden, at Mads Langers kollega, Christopher, kunne afsløre at han og hustruen Cecilie Haugaard også venter sig en lille pige. De kan se frem til at blive forældre til marts. 

Herunder kan du se hele Mads Langers opslag: 

Foto: Mads Langer/ Instagram

Foto: Mads Langer/ Instagram