Lykkelige Puk Elgård: Jeg tuder en lille smule

16/08/2021

Sarah Steenfeldt

Puk er netop nu aktuel i programmet "Tilbage til efterskolen". Foto: Heatland/ TV 2
 Der er i øjeblikket stor glæde hos Puk Elgård og Lothar Friis.  Privat danner Puk Elgård par med Lothar Friis. Sammen har de to sønnen Robin - og derudover har Lothar Friis to døtre og en søn. Den ene datter har nu udvidet familien - og dermed er Lothar Friis blevet morfar og Puk Elgård er blevet papmormor.  På sin Instagram-profil deler Puk et billede af familiens nyeste medlem, Elliot. “Jeg har fået lov til at dele familiens store lykke. Sarah Friis og Frederik Lykke er blevet forældre til en lille dreng. Mød Elliot. Ham elsker vi,” skriver hun til billedet af den nyfødte lille dreng og fortsætter: “Tillykke morfar Lothar Friis og mormor Lene Kesselhahn, og også tillykke til mig. Som er den gladeste pap og som tuder en lille smule mens jeg laver dette opslag.” Ændrede livet  Danskerne kender især Puk fra sin værtsrolle på en lang række tv-programmer, herunder By på skrump, Aftensowet og Go' Morgen Danmark.  Netop nu, er hun dog aktuel i et helt nyt program - nemlig programmet “Tilbage til efterskolen”.  Den smilende vært havde en kaotisk ungdom - og hun er i tvivl om, hvor hun var havnet, hvis ikke hun havde fået tilbuddet om at komme på efterskole i 1982. Det viste sig nemlig at blive et vendepunkt i hendes liv. I programmet genbesøger hun nu efterskolen og nogle af de veninder hun fik sig under sin tid på skolen.  Du kan se hele programmet på TV 2 PLAY.

Mest læste i dag

 Der er i øjeblikket stor glæde hos Puk Elgård og Lothar Friis. 

Privat danner Puk Elgård par med Lothar Friis. Sammen har de to sønnen Robin - og derudover har Lothar Friis to døtre og en søn.

Den ene datter har nu udvidet familien - og dermed er Lothar Friis blevet morfar og Puk Elgård er blevet papmormor. 

På sin Instagram-profil deler Puk et billede af familiens nyeste medlem, Elliot.

“Jeg har fået lov til at dele familiens store lykke. Sarah Friis og Frederik Lykke er blevet forældre til en lille dreng. Mød Elliot. Ham elsker vi,” skriver hun til billedet af den nyfødte lille dreng og fortsætter:

“Tillykke morfar Lothar Friis og mormor Lene Kesselhahn, og også tillykke til mig. Som er den gladeste pap og som tuder en lille smule mens jeg laver dette opslag.”

Foto: Puk Elgård/ Instagram 

Ændrede livet 

Danskerne kender især Puk fra sin værtsrolle på en lang række tv-programmer, herunder By på skrump, Aftensowet og Go' Morgen Danmark. 

Netop nu, er hun dog aktuel i et helt nyt program - nemlig programmet “Tilbage til efterskolen”. 

Den smilende vært havde en kaotisk ungdom - og hun er i tvivl om, hvor hun var havnet, hvis ikke hun havde fået tilbuddet om at komme på efterskole i 1982. Det viste sig nemlig at blive et vendepunkt i hendes liv.

I programmet genbesøger hun nu efterskolen og nogle af de veninder hun fik sig under sin tid på skolen. 

Du kan se hele programmet på TV 2 PLAY.

Anbefalet til dig