Må sande problemet: Johnny Hansen taler ud om personlig erkendelse

13/10/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Kandis-Johnny har sat et væsentligt mål for sig selv.

Mest læste i dag

Johnny Hansen, frontmanden for det populære band Kandis, har markeret sin 58-års fødselsdag med imponerende personlig vækst.

Ikke kun har han kastet 14,5 kilo af sig, men han har også styrket sit forhold til sin hustru og udgivet sin selvbiografi "Med kærlighed fra mig" på Gyldendal.

I sin selvbiografi deler han ikke blot anekdoter fra et liv i rampelyset, men også en vigtig påmindelse om at prioritere kærligheden i hverdagen. Han erkender, at han ikke altid har været god nok til at give sin hustru, Gitte Hansen, den opmærksomhed og ros, hun fortjener.

- Jeg har arbejdet alt for meget og sagt ja til alt for mange ting. Så selvfølgelig har jeg forsømt familien, fortæller Johnny til BILLED-BLADET, hvor han også erkender at han har været nødsaget til at skrue ned for bookingkalenderen og turnelivet.

"Med kærlighed fra mig" er mere end bare en beretning om et liv i musikken. Det er en hjertevarmende påmindelse om, hvordan berømmelse og succes ikke må overskygge det, der virkelig betyder noget for Kandis-forsangeren - kærlighed og samhørighed med dem, han har tættest på sig.

Dog må Johnny sande at selvom kærligheden finder vejen naturligt ned i sangteksterne, har han svært ved at udtrykke det i privaten.

– Det ligger ikke i vores gener heroppe i Thy at gøre den slags. Men jeg er blevet bedre til det. Gitte er en megagod pige, og hun er fantastisk i forhold til min familie, som hun er med til at binde sammen. Jeg kunne ikke have fået en bedre kone end hende.., sæt lige to streger under dét. Se selv, jeg kan godt, ler han endnu højere.

Anbefalet til dig