Madeleine McCann-sagen: 4 skræmmende spor, der forbinder Madeleine og den mistænkte til 'lille paradis'

23/05/2023

Ida Hansson

Foto: Politi
Politiet søger i et fjerntliggende reservoir og en dæmning, som den mistænkte Christian B kaldte for sit "lille paradis".

Mest læste i dag

Det øde sted ligger kun 45 minutter fra Ocean Club-lejligheden i Praia da Luz, Portugal, hvor den tre-årige pige forsvandt på en familieferie i 2007.

I går gennemsøgte politiet kystlinjen ved Barragem do Arade-reservoiret nær Silves, mens de forbereder sig til den store eftersøgning i dag.

De specifikke beviser, der udløste den fornyede jagt, er stadig ukendt. Det skriver The Sun.

Nedenfor har mediet nedbrudt nogle af de spor, der knytter Christian B - eller hans formodede offer - til området.

1. Christian B slog lejr og sov ved reservoiret
Christian B menes at ofte at have besøgt stedet - og brugt det som sin "base". Det menes, at han ofte har overnattet i sin autocamper og kaldt det sit "lille paradis".

Christian B er efter sigende blevet "set der ofte" og overnattede nogle gange i det golde område. En kilde fortalte også til The Sun, at sexforbryderen brugte området som base.

2. Den mistænkte boede i en villa kun ca. 19 km fra stedet
Christian B påstås at have boet meget tæt på stedet, som han besøgte "ofte" på det tidspunkt.

En kilde fortalte også til mediet at "[Christian B] bevægede sig rundt i det område, og at han boede tæt på stedet.

Arade Dam ligger også midt imellem, hvor Christian B parkerede sin autocamper i Praia da Luz og den uhyggelige isolerede villa, hvor han ville bo i Foral.

Pladsen ligger kun 40 minutters kørsel fra hans forladte portugisiske bolig.

3. En mulig observation af Madeleine i området
Stedet for den aktuelle eftersøgning er kun en kort køretur fra Silves, hvor en vognmand rapporterede en observation til politiet to dage efter Madeleine forsvandt.

Manden hævdede, at han så en kvinde aflevere et barn, der lignede den forsvundne Madeleine, til en mystisk mand - et stykke muligt bevismateriale, som er blevet finkæmmet grundigt af politiet tidligere.

4. Spor fundet under en eftersøgning af søen i 2008
Eftersøgningen opgravede flere mistænkelige genstande fra reservoiret, som på nogle steder er 46 meter dyb, men ingen, der blev brugt i efterforskningen.

Dykkere afslørede en lang ledning, noget plastiktape og en enkelt hvid bomuldssok. To poser med små knogler blev fundet under den anden eftersøgning.

Portugisisk politi blev alarmeret efter opdagelsen, men udelukkede efterfølgende, at knoglerne tilhørte et menneske på grund af størrelsen.

Anbefalet til dig