Madonna 'chokerer' igen: Strutter frit frem på billede

Af: Carsten

|

18/11/2022

Enten har superstjernen Madonna ikke opdaget det, eller også er hun bare ligeglade med, at hele verden kan se hendes brystvorte.

Mest læste i dag

Det er intet nyt, at Madonna er en meget bramfri kvinde. Det har hun gjort klart flere gange i løbet af sin karriere.

Blandt andet har hun i flere interviews talt meget åbent om sit liv i soveværelset. Det har hun både gjort da hendes karriere var på det højeste, men også for nylig.

Ikke nok med det, har hun også ofte vist sig i outfits, hvor der ikke er meget, der er overladt til fantasien. Det har hun blandt andet gjort, når hun har optrådt på scenen eller har deltaget i diverse awardshows.

I de seneste år har der dog ikke blot være på scenen og den røde løber, at Madonna har vist sig frem i mere eller mindre påklædt tilstand.

Den i dag 64-årige popdronning benytter sig nemlig flittigt af sociale medier, herunder særligt Instagram, til at dele billeder, hvor hun ikke overlader meget til fantasien.

Og netop dette har hun valgt at gøre igen. På Instagram har hun nemlig delt en række billeder med sine mere end 18,6 millioner følgere på det sociale medie.

Egentlig ser det ud til, at det er en serie af billeder, der har til formål at fremvise en ny taske fra Balenciaga. Men på et af billederne, som du kan se herunder, har hun vist lidt mere end sin taske frem.

'Material Girl'-sangerinden har nemlig delt et billede, hvor der er udsyn til hendes egne tasker, om man vil. På billedet kan man nemlig klart og tydeligt se hendes egne brystvorte.

Du kan se det herunder, hvis du scroller et par billeder hen i hendes lille galleri.

Billedet har dog fået lov til at ligge på det sociale medie i flere dage, hvorfor det tilsyneladende ikke er et problem for Madonna, at hendes mange millioner følgere kan se hendes brystvorte.

Og det kommer da heller ikke som den store overraskelse, da hun - som nævnt tidligere - flere gange har delt pikante billeder online, hvor kun ganske lidt har været overladt til fantasien.

Anbefalet til dig