Mads fra Den store bagedyst: Forsøgte at få rolle i dansk film

02/12/20 11:04

Sarah Steenfeldt

Mads i fuld sving i bageteltet i dette års sæson af Den store bagedyst. Foto: Carsten Mol
Det var en drengedrøm der gik i opfyldelse.

Selvom det ikke var Mads’ drøm at blive skuespiller, så gik han alligevel til casting - og det betød nemlig at en anden drengedrøm gik i opfyldelse. 

Mads Eg Andersen gik nemlig som 11-årig til casting, på den første Klovn film. Her var han til casting på rollen som Bo. Han fik dog aldrig rollen - men det gjorde ikke noget. Mads kom nemlig primært for at møde Casper Christensen og Frank Hvam. Det skriver Ekstra Bladet

Bagedyst-vinderen fortæller at det var ret komisk, for det var faktisk hans moster der nævnte at de søgte drenge i Mads’ alder og derfor tog han afsted. Dog mest for at møde de to skuespillere. Han husker det som en sjov dag.

Faktisk har Casper Christensen delt billedet af den dengang helt unge Mads, som står mellem Casper og Frank til casting. Billedet har han for nylig fået fra Mads, som et sjovt bevis på, at de to faktisk har mødt hinanden før. Det viser sig nemlig at Casper Christensen er stor Bagedyst-fan og derfor har skrevet til Mads.

“Det var faktisk Casper, der startede med at skrive til mig på Instagram, mens Bagedysten kørte. Han sagde, at var imponeret over mig og synes, det var fedt, det jeg lavede. Så skrev jeg tilbage, at det var jeg rigtig glad for også fordi, at jeg var rigtig stor Klovn-fan, og at vi faktisk havde mødt hinanden før.” 

Troede ikke på det

Det troede Casper dog ikke på og derfor sendte Mads ham billeder fra da han var til casting. 

Billedet har Casper nu delt på sin Instagram-profil.

“Hvis Mads havde fået rollen som Bo i klovn the movie, ville han nok have brugt mere underberg i sin vinder kage!” Sådan skriver Casper Christensen til billedet.

Casper Christensen fortæller, at det ikke er meget fjernsyn han ser - men lige Den store bagedyst ser han og der blev han altså utroligt imponeret over Mads. Han kunne dog ikke huske ham blandt de 200 børn, der dengang var til casting. Men han synes, at det var sjovt, at rollerne pludselig var byttet om.

“Jeg skrev jo til ham, fordi jeg er mega fan, og så viser det sig, at han også er fan, men af mig og Frank. Det er så sjovt, og i en kort periode var rollerne jo så byttet om,” griner han.

Herunder kan du se billedet af Mads, Casper og Frank.

Foto: Instagram

Foto: Instagram