Mads Moldt vandt X Factor i går: Har omgående skiftet navn

09/4/22 05:59

Henrik Rothenbücher

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Mads Moldt vandt X Factor i går aftes. Nu har han valgt at skifte navn.

Hvis du så med på TV2 i går da der var X Factor-finale, så er du allerede klar over, at det var den helt unge talentfulde Mads Moldt, der endte med at vinde det hele.

Allerede fra det første program var den unge Mads storfavorit til at vinde programmet, og ifølge stemmerne vandt han da også ganske klart i går foran andenpladsen Kári og 3. pladsen Tina.

Der gik dog ikke mere end et par minutter fra det øjeblik, hvor Mads Moldt havde vundet X Factor, til han meldte ud, at han havde valgt at skifte navn.

Derfor vil du altså ikke skulle søge på Mads Moldt, hvis du i fremtiden vil høre musik med X Factor-vinderen, du skal i stedet til at søge på navnet 'Meum Zel'

Meum Zel bliver nemlig Mads Moldts nye kunsternavn, og det navn han fremover vil lave musik i.

“Meum” er et ord, jeg altid er blevet kaldt - og har kaldt mig selv på sociale medier for sjov, fordi det ikke er så langt fra Mads. “Zel” kommer fra mit andet efternavn Hutzelsider," fortæller Mads Moldt til TV2 kort efter, at han har vundet programmet.

Da Mads Moldt vandt X Factor i går aftes, sang han vindersangen 'Clingy', som han selv har skrevet og produceret. Selvom han optrådte med denne sang i X Factor under navnet Mads Moldt, så findes den ny på Youtube og streamningtjenester under navnet Meum Zel.

Det kan du blandt andet se her:

Du kan også se hans finaleoptræden med sangen Clingy her: