Mads & Monopolet-stjerne: Derfor blev jeg fyret fra monopolet

Billede fra det populære radioprogram Mads & Monopolet, der i over 15 år har diskuteret danskerne hverdagsdilemmaer. Foto: DR
Nu afsløres det hvorfor, at den ellers faste gæst i monopolet blev fyret.

Mest læste i dag

Faste lyttere af det populære radioprogram Mads & Monopolet ved, at Mads Christensen der også er kendt som "blærerøven" altid har profileret sig selv som én med et sundt og retvisende moralsk kompas. Derfor har han også altid i monopolet givet udtryk for, at utroskab og løgne var absolut no go i hans optik.

Men i marts sidste år, kom der en ny udmelding fra Mads Christensen. Han havde nemlig forladt både kone og børn, efter at forholdet ifølge ham, havde haltet i flere år. Det var ikke noget som blærerøven gik stille med - tværtimod. 

 

“Jeg har brudt samtlige regler og forordninger. Jeg har fuldstændig selvisk, egoistisk, narcissistisk, røvhulspillende og usmageligt forladt mine børn, min kone, min hund, mit hus, mine tagrender, min havetrampolin, min hæk og mit kirsebærtræ. Jeg pakkede en håndtaske og skred. Der er næsten ikke noget mere foragteligt, en rigtig mand kan gøre. Og det er forfærdeligt. Jeg skammer mig over ikke at kunne være den, jeg troede, jeg var,” fortalte han i et interview med ALT for damerne, i juni sidste år. 

Var for åbenmundet

Og måske har nogle opmærksomme lyttere også bemærket, at Mads Christensen i en længere periode ikke har været gæst i Mads & Monopolet - og det er der en rigtig god grund til - han blev nemlig fyret.
Det kunne Mads Christensen fortælle, da han i lørdags var retur i monopolet, som nu hedder Sara & Monopolet. Årsagen var også tildels skilsmissen.

“Jeg blev fyret fra Monopolet i foråret, fordi jeg var åbenmundet om min skilsmisse, mit ansigtstab og min mandekrise. Jeg har været lagt på is i lang tid, og nu er jeg tilbage i en bedre og mere tænksom variant,” fortalte han til værten Sara Bro, der nu har overtaget værtsrollen på programmet, efter at Mads Steffensen er stoppet som vært.

Der var brug for en pause

Til B.T. uddyber Mads Christensen, at det var Mads Steffensen, tidligere vært på programmet, der sagde, at der var brug for en pause fra Monopolet. Det var samme Mads Steffensen, der før sit DR-exit inviterede ham tilbage i panelet.

På Instagram afslørede Mads Christensen også, at “efteret år på hold” var han tilbage i programmet. Det var han sammen med Petra Nagel og Eske Willerslev.

Foto: Mads Christensen/ Instagram

 

Anbefalet til dig