Mads Steffensen gør status: Dejligt at have fået det igen

Nyheder
Foto: PR - Madssteffensen.dk. - Alex Nyborg Madsen
Nu er det to måneder siden at han tog afsked.

Mest læste i dag

Kort før 2020 rendte ud, annoncerede Mads Steffensen at hans tid som vært på det legendariske radioprogram Mads & Monopolet var forbi.

Dog kan danskerne stadig lytte til ham og et panel der løser danskernes dilemmaer, når han i podcasten Mads og A-holdet, modtager dillemmaer og drøfter dem med et panel. 

På P4 er det Sara Bro der har overtaget Mads' plads og programmet hedder nu Sara & Monopolet. 

Det betyder også at der er flere ting der har ændret sig en del for Mads Steffensen - for selvom formatet på platformen Podimo ligner det oprindelige Mads og Monopolet - så udgives det eksempelvis om fredagen, hvor det jo er optaget på forhånd. Det betyder også at især weekenderne ser helt anderledes ud for Mads Steffensen.

I podcasten Fjernsyn for mig, som komiker Dan Andersen og Morten Routh Sørensen står bag, er Mads Steffensen ugens gæst sammen med Eva Nabe. Her falder snakken på, hvad han nu bruger weekenderne på.

Er nu givet videre

I årevis har han brugt lørdag formiddag i studiet - men nu er det slut. Og hvad finder man så på?

"I alle de år, jeg lavede det, vågnede jeg klokken halv syv uden vækkeur. Jeg vågnede bare. Min krop vidste det bare. Nu har jeg prøvet nogle lørdage og den første lørdag, hvor jeg ikke skulle sende, der vågnede jeg kvart over ni. Det er sgu da underligt, ik'?," lyder det fra ham hvor han tilføjer, at nu bruger han i stedet lørdag formiddag på at "daske rundt", drikke kaffe og læse avis.

Han fortæller også, at han kun har hørt med på det første program af Sara & Monopolet, hvor hun sendte en hilsen til Mads, som han beskriver at han blev rigig glad for.

Mads Steffensen fortæller også, at han føler programmet er givet videre og nu ikke er hans længere.

 

 

Anbefalet til dig