Mads Steffensen og Flemming Møldrup deler stor nyhed: Premiere allerede i dag

22/03/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Nu er der store nyheder fra Mads Steffensen og Flemming Møldrup.

Mest læste i dag

Vi kender både Mads Steffensen og Flemming Møldrup særligt godt fra DR-programmet 'Kender du typen'.

Her har de to i årevis været at se på skærmen sammen, hvor Mads Steffensen indtog værtsrollen og viste livsstilsekspert Flemming Møldrup og Anne Glad rundt i danskernes hjem. 

Her skulle livsstilseksperterne til slut i programmet gætte hvilken kendt dansker, som boede i det hjem de netop var blevet vist rundt i.

I slutningen af 2020 overraskede Mads Steffensen med sin afsked fra DR, hvor han i næsten to årtier havde været vært på radioprogrammet 'Mads & Monopolet'.

Her inviterede han tre kendte danskere i studiet, som skulle hjælpe med at løse danskernes dilemmaer. 

I dag er han podcast-vært på tjenesten Podimo, hvor han nu har programmet 'Mads & A-holdet', der deler samme koncept som det tidligere 'Mads & Monopolet'.

Endelig genforenet 

Nu deler Mads Steffensen en stor nyhed - ham og Flemming Møldrup er nemlig nu genforenet i en helt ny podcast. Det deler Mads Steffensen på sin Instagram-profil. 

"Har savnet ham (Flemming Møldrup, red.). I dag er der premiere på Flemmings og min nye podcast “Mads & Møldrup - Mellem venner” på Podimo," fortæller Mads Steffensen, der også uddyber hvad lytterne kan forvente at høre mere om i podcasten:

"Vi optager hjemme i mit køkken og fortsætter den samtale, som ofte blev afbrudt, da vi lavede tv sammen. I dag om vores første møde (kan godt afsløre, at jeg synes, han så pudsig ud. Men var alligevel fascineret). Om de første skridt i et nyt spirende venskab.  Og så ringer vi til grundlægger af Coolshop og investor i Løvens Hule - skønne Jacob Risgaard for at snakke om den tv-bromance, han selv er havnet i," lyder det fra Mads Steffensen. 

Den garvede radiovært oplyser også, at der vil udkomme en ny episode af podcasten hvor tirsdag. 

Foto: Instagram/ Mads Steffensen 

 

 

Anbefalet til dig