Mads Steffensen siger farvel

Mads Steffensen med de to livsstilseksperter Flemming Møldrup og Anne Glad. Nu skal der findes en ny vært. Bjarne Bergius Hermansen

Nu sættes navn på den nye vært på Monopolet.

Siden 2003 har ’Mads & Monopolet’ givet lytterne først på P3 og siden P4 gode råd til at løse deres dilemmaer. ’Monopolet’ er i dag et flagskib på P4 og som podcast på DR Lyd - aktuelt som det mest downloadede og streamede program.

Det populære program fortsætter, som vi kender det, men altså nu med ny vært. Fra årsskiftet skilles Mads og ’Monopolet’s veje. Mads Steffensen stopper som vært, og Sara Bro overtager tjansen med at styre programmet og ’Monopolet’, der kommer med forslag til løsninger på lytternes dilemmaer.

Sara Bro har mange års erfaring som radiovært på P3 og har blandt andet bestyret ’Tværs’ og ’Hjerteflimmer for voksne’, hvor også hverdagsnære dilemmaer er i fokus. Hun går til opgaven med lige dele ærefrygt og forventningsglæde.

"Det er selvfølgelig kæmpestort at skulle overtage et så ikonisk program, der gennem tiden har fået så mange danskere til at agere medrådgivere i bilen eller hjemme i stuen. Jeg er jo ikke en nordjysk mand, så jeg må jo nok finde min egen måde at fylde de store sko, som Mads efterlader, ud på - samtidig med at jeg selvfølgelig har respekt for programmets DNA. Lige nu glæder jeg mig dog mest af alt bare helt sindssygt til at komme i dialog med lytterne og komme i gang med de spændende dilemmaer," siger Sara Bro i en pressemeddelelse.

Læs også

Overvåger dansk by nytårsaften: Politiet tager drastisk skridt

Har valgt at stoppe som vært

Udskiftningen af vært sker, da Mads Steffensen efter mange år i DR har valgt at stoppe som vært.

"Jeg vil gerne takke Mads for de mange år, hvor han har været lytternes og seernes lune selskab, og jeg ønsker ham alt muligt held og lykke. Nu får vi en ny, men samtidig garvet vært på ’Monopolet’, og jeg glæder mig så meget til at følge Sara i hendes nye rolle. Sara er ikke bare en blændende radiovært, hun kommer også med en god portion livserfaring, humor og nærvær," siger DR’s radiochef Anette Kokholm.

Selv siger Mads Steffensen om sine år i DR og fremtiden:

"Jeg er meget stolt over min tid på DR. Jeg har været med til at skabe et kæmpe radioprogram med ’Mads & Monopolet’, hvor så mange danskere har lyttet med hver lørdag. Jeg har været vært på næsten 170 udgaver af ’Kender Du Typen?’ og masser af fredagsunderholdning og store shows. Nu skaber jeg et andet arbejdsliv, og jeg glæder mig til det nye, jeg skal i gang med. Tak til alle, fordi I så og lyttede med. Og tak til DR, som altid vil være noget særligt for mig."

Mads Steffensens farvel som DR-vært betyder, at der også skal findes ny vært til ’Alle mod 1’ samt ’Kender Du Typen?’ De nye værter vil blive meldt ud i det kommende år.

 

Læs også

Går af: Nu sætter Inger Støjberg ord på sin fremtid

 

 

 

Læs også