Mænd tog i Netto for at hente en ramme øl til 105 kroner: Her tog sagen en uventet drejning

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I Netto skete noget, som de færreste ville have forudset.

Mest læste i dag

I Viborg er to unge mænd på 20 og 21 år blevet anholdt og fremstillet i retten efter et groft røveri i Netto på Vesterbrogade.

Hændelsen, der startede ud som et simpelt tyveri af en ølramme til 105 kroner, eskalerede pludselig dramatisk og endte i en voldelig konfrontation.

Det skriver Viborg Folkeblad.

Ifølge politiets sigtelse samarbejdede de to mænd med en tredje person i tyveriet, som hurtigt udviklede sig til røveri, da de overfaldt en kunde, der forsøgte at forhindre dem.

Overfaldet var brutalt. Kunden måtte både tage imod slag og spark, og derudover blev kunden ramt i baghovedet med en hård genstand - muligvis en dåseøl.

"Og så taler vi altså om den brutale voldskategori", lyder det fra Peter Søndergaard, der er politikommissær ved lokalpolitiet i Viborg.

Efter hændelsen undslap de tre formodede gerningsmænd, men politiet sporede hurtigt to af dem. En af dem undslap dog igen, men politikommissæren forsikrer, at anholdelsen af den tredje gerningsmand kun er et spørgsmål om tid, da hans identitet er kendt af politiet.

De to unge mænd nægter begge skyldige i anklagerne om røveri.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig