Magasin deler vigtig besked til kunderne: Stop med at bruge det med det samme

Af: Lucas Andreas

|

26/06/2024

Nyheder
Foto: Magsin du Nord
Foto: Magsin du Nord
Produktet bør kasseres eller returneres.

Mest læste i dag

Magasin du Nord kommer nu med en vigtig meddelelse til kunder, der har købt bestik i en af deres butikker.

Tilbagekaldelsen blev offentliggjort på deres Facebook-side og opfordrer kunder, der har købt de nævnte bestiksæt, til omgående at ophøre med at anvende dem.

De pågældende produkter, der er inkluderet i tilbagekaldelsen, omfatter SELENA Fork 6-pack, RYAN Cutlery 9-pack og ERIN Spoon 6-pack.

Det bionedbrydelige materiale, der bruges i disse produkter, har nemlig vist sig at være tilbøjelige til at gå i stykker.

Virksomheden understreger betydningen af kundernes sikkerhed og ønsker at forhindre eventuelle uheld i forbindelse med produktfejlen. De anbefaler, at kunderne enten kasserer bestikket i overensstemmelse med lokale miljøregler eller returnerer det til butikken, hvor det er købt.

"Vi beder derfor kunder, der har de beskrevne bestik, om straks at stoppe med at bruge dem og enten kassere dem i overensstemmelse med de lokale regler for bortskaffelse af miljøaffald eller returnere produktet hos forhandleren," meddeler Magasin du Nord i deres officielle udmelding.

For kunder, der ønsker at returnere det defekte bestik, er proceduren klar: Det er nødvendigt at medbringe kvitteringen til den butik, hvor varen oprindeligt blev købt.

Anbefalet til dig