Magnus Heunicke rystet efter overfald: Sådan noget må ikke ske i vores frie land

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Den nuværende miljøminister, Magnus Heunicke, er rystet over aftenens hændelse, hvor statsministeren blev overfaldet på åben gade.

Lige nu læser andre også

Hvad der ellers lignede en glædelig fredag aften, endte i tumult og rystede danskere.

En af de danskere der er dybt rystede over aftenens drama, hvor statsminister Mette Frederiksen blev overfaldet af en person, er miljøminister Magnus Heunicke, der har regeret på det sociale medie X.

"Danmarks statsminister Mette Frederiksen er i dag blevet overfaldet og slået af en mand på Kultorvet i København." sådan indleder Magnus Heunicke sit opslag, inden han forstætter:

"Mette er naturligvis chokeret over overfaldet. Jeg må sige, at det ryster os allesammen, der er tæt på hende. Sådan noget må ikke ske i vores smukke, sikre og frie land."

"Vi har alle et ansvar for at passe på hinanden og de værdier, vores land er bygget på. Politiet har anholdt en mand for overfaldet. Lad os tage klart og skarpt afstand og i stedet rykke sammen og passe på hinanden." lyder det fra miljøministeren, inden han slutteligt kommer med en opfordring til danskerne.

"Uanset politiske uenigheder, valgkamp mm. Det her er grimt og uacceptabelt. Lad os vise, at Danmark er meget bedre." slutter han.

Det var omkring klokken 20, at statsministeren blev overfaldet på Kultorvet i København. Kort efter anholdt politiet en mand, som de straks kørte af sted med.

Indtil videre har der ikke været nogen udmelding om, hvorfor vedkommende valgte at overfalde statsministeren.

Anbefalet til dig