Mai Manniche deler trist besked

30/11/22 10:45

Thea M. Andersen

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Nu deler smykkedesigneren en trist besked.

Igennem de seneste par måneder har det været lutter positive opslag fra smykkedesigneren Mai Manniche, der blandt andet kunne fortælle, at hun er begyndt at lave OnlyFans, og at hun har haft stor succes med det.

Nu fortæller Mai Manniche så i et nyt opslag, at hun har modtaget en hård besked fra lægen.

Det sker, efter hun var til undersøgelse for méngrad - og hvordan hendes knæ, håndled og albue har det.

Sidste år var hun nemlig ude for et trafikuheld. Siden da har hun kæmpet for at komme tilbage til sit vante jeg, men det kommer desværre ikke til at ske.

Det fortæller hun selv i et opslag på Instagram.

"Jeg var til undersøgelse for méngrad - og hvordan mit knæ, håndled og albue har det. Jeg ved jo selv hvad jeg kan og ikke kan. Men det var alligevel et hårdt slag, at lægen nu direkte sagde: Mai, du må ikke løbe. Det kan dit knæ ikke klare. Nul, niks, intet løb!" skriver den 38-årige Mai Manniche, som fortsætter:

"Jeg vidste det jo godt, for jeg kan ikke løbe, hoppe eller andet der giver slag i knæet. Men øv det var ikke sjovt at lægen nu sagde det så hårdt - ethvert håb om en lille løbetur, den røg helt."

For Mai Manniche er det lidt af en lettelse at få beskeden, men også et hårdt slag.

"Puha - den skal jeg helt ærligt lige sluge. På den ene side er jeg lettet over, at han bekræfter mig i det jeg vidste. På den anden side er det lidt et slag at få selvsamme bekræftet, at jeg aldrig kommer til at løbe igen. Medmindre jeg vil risikere slidgigt og skulle igennem en operation igen," skriver hun og tilføjer, at intet - selv sex - er som før.

Afslutningsvist skriver Mai Manniche, at hun må lægge den modgang, hun har oplevet, bag sig og se fremad.

"Så fik i også lige den - men jeg har sgu brug for at dele, at livet byder på modstand og min ulykke har sat sine gevaldige spor. Men sådan er det - jeg kan ikke gøre noget, jeg har fældet de tårer jeg skulle i dag (stakkels læge) og må se frem. Erkende min krop er ændret - og så for Guds skyld holde mig åleslank. Mit knæ kan ikke bære for meget vægt," skriver hun.