Mai Manniche: 'Det er benzin på mit bål'

Af: Thea Andersen

|

23/08/2023

Nyheder
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Mai Manniche deler nu, hvad såkaldte "haters" gør ved hende.

Lige nu læser andre også

Selvom smykkedesigneren Mai Manniche ligesom mange andre har oplevet, hvor modbydelige folk på internettet kan være, lader hun sig ikke slå ud af kritikken fra de såkaldte "haters."

Tværtimod fungerer deres holdninger som brændstof for hende, hvilket hun åbent deler på sin Instagram-profil. Her har hun lagt en video op af sig selv, hvor hun danser, og i denne forbindelse fremhæver hun, hvordan negativitet blot motiverer hende endnu mere.

"Hvad haters, negative mennesker og alle midt imellem der føler sig kaldet til at have en holdning til mig, min krop og mine designs gør ved mig?," skriver Mai Manniche i en tekst til videoen og fortsætter:

"Give me moooore - det er benzin på mit bål og gør mig ENDNU mere stolt af mine smukke designs, at jeg har skabt et brand og drevet forretning i nu 18 år - og nå ja, min krop? I I love it. Uanset hvem du er og hvad du laver, vil der ALTID være negative mennesker, haters osv. Placer dem der hvor de hører til - skraldespanden."

Hun slutter opslaget med at spørge sine 96,6 følgere på det sociale medie, hvad haters gør ved dem.

Indtil videre er der kun én følger, der har svaret, og hun skriver, at de desværre fylder meget hos hende:

"De fylder desværre meget i mit liv og det er bare ik i orden. Jeg er jæger og træner bla. jagthunde….oz i det offentlige rum….fordi det er bla det der skal til…..-Men det er meget svært," skriver brugeren og tilføjer:

"Ingen tænker på hvor godt mine hunde har det. De lever den bedste hundetilværelse man kunne ønske for sin hund/hunde. De er gør det der står i deres DNA-streng. -Men opdragelse skal der til. -Og ALLE hunde burde gennemgå en opdragelse, brugshund eller ej, efter min mening. Det er faktisk foreneligt med en ansvarlig hundeejer."

Anbefalet til dig