Mai Manniche hysterisk efter chok-fund: - Enhver kvindes mareridt

Af: Thea Andersen

|

24/07/2023

Nyheder
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Mai Manniche blev helt hysterisk, da hun fredag aften åbnede sit garderobeskab.

Mest læste i dag

Fredag aften udspillede der sig et sandt mareridt for smykkedesigneren Mai Manniche.

Her blev hun nemlig mødt af en uvelkommen gæst i sin garderobe - en møl.

Det hele begyndte, da Mai Manniche forberedte sig på sin live og pludselig opdagede en møl, der fløj ud af hendes garderobe. Trods panikken besluttede hun at fortsætte med sin live.

"Enhver kvindes mareridt!!! I fredags fem minutter inden min live fløj der en møl ud af min garderobe. Jeg blev helt hysterisk, men skulle lave min live og startede selvfølgelig den. På liven kunne jeg dog ikke samle mig om så meget andet end, om jeg havde møl," skriver hun indledningsvist i opslaget på Instagram og fortsætter:

"Jeg fik dog samlet mig og vist mine smukke smykker med ametyst."

Efter hun havde afsluttet sin live, ringede Mai Manniche straks til Danmarks dygtigste pelsdesigner og bundtmager, Sten Bergstrøm. Han brugte hele sin fredag aften på at berolige den 39-årige smykkedesigner og fortælle hende, hvad hun skulle gøre.

"Ryste alle pelse og komme dem i sorte sække, samt gøre grundigt rent," havde han rådet hende til.

Dagen efter tjekkede Sten Bergstrøm alle pelse for at sikre, at der ikke var flere larver, og det ser ud til, at heldet var med Mai Manniche, for ingen af de øvrige pelse havde møl i sig.

Den pels, der havde været ramt af møl, ser også ud til at kunne reddes, oplyser hun.

"Alle pelsene skal nu til opbevaring hos Sten at undgå mere - og min lejlighed gasser han næste uge, så vi er sikre på, at der INGEN ubudne gæster er… Jeg har også købt stort ind af cedertræ og lavendelposer - det holder møl væk," fortæller smykkedesigneren.

"Sjit en omgang og jeg blev mildest talt hysterisk da jeg fandt møl - men er så taknemmelig for at Sten hjælper mig OG alle Jeres input," tilføjer hun og slutter:

"Læringen er at pelse SKAL opbevares professionelt sommeren over - så har du pels og vil undgå samme show som mig, så få dem opbevaret hos Sten."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig