Mai Manniche i ærligt opslag: - Jeg skriver med tårer i øjnene

07/11/2022

Thea Andersen

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Mai Manniche deler nu et ærligt opslag.

Mest læste i dag

Smykkedesigneren Mai Manniche har haft et godt, men også turbulent år, hvad angår kærligheden. Hun troede, at hun havde fundet manden, hun skulle være sammen med resten af livet. Men sådan skulle det ikke være.

De er nemlig gået fra hinanden (for anden gang).

Det afslører den 38-årige Mai Manniche i et opslag på Instagram.

I opslaget, som er blevet delt i går, skriver hun følgende:

"Kærlighed. Et ærligt opslag - jeg desværre skriver med tårer i øjnene. For et år siden mødte jeg (igen) min sjæleven og ham jeg troede skulle være min mand. Det har været et godt, men også turbulent år - vi gik fra hinanden i foråret, men fandt sammen igen. Af mange grunde har vi holdt det hemmeligt."

I sidste uge gav Mai ham et ultimatum, da hun ikke kunne fortsætte, som det var. Det endte så med at blive enden på forholdet.

"Kærlighed er fantastisk, men kærlighed er også svært. Hvis ikke jeg havde stillet et ultimatum - havde alt bare fortsat. Men det kan jeg ikke og jeg agerer på mine følelser, den jeg er og det jeg forventer af livet. Herunder en mand der forguder mig og er der for mig 100%, ikke kun når det passer ham. Min pointe med opslaget er: husk dig selv på, IKKE at miste dig selv i et forhold. Ingen skal ‘nøjes’ - alle fortjener ultimativ kærlighed," skriver Mai Manniche, der dog er fortrøstningsfuld og ekstra glad for at være på OnlyFans, hvor hun får komplimenter og søde ord fra "dejlige mænd".

Herudover overvejer hun nu, om hun skal få en profil på dating-app'en Tinder - eller tilbage på Raya.

Anbefalet til dig