Mai Manniche i dyb sorg: Har mistet en nær veninde

Af: Thea Andersen

|

05/01/2024

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Smykkedesigneren har mistet en nær veninde.

Mest læste i dag

Den 39-årige smykkedesigner Mai Manniche er i dyb sorg

Hun har nemlig mistet en veninde, der stod hende nær.

Det oplyser hun i et opslag på Instagram.

"R.I.P. smukke sjæl. I går mistede vi en smuk sjæl - en nær veninde gennem mere end 8 år. Et tæt venskab der startede med en fælles passion for mine designs, men med tiden udviklede sig til et nært venskab. Hun var sågar den første til at besøge mig - efter min familie - da jeg var indlagt på hospitalet. Hun var nærværende, betænksom og med et stort hjerte," lyder det i opslaget fra Mai Manniche, som fortsætter:

"Tabet er stort og sorgen dyb. Vi sås sidst i lørdags. Jeg vidste der godt, at vi stod over for et alvorligt sygdomsforløb og ventede denne uge på svar på nogle prøver. At det skulle gå så hurtigt, det var jeg ikke forberedt på. Heldigvis fik jeg i lørdags fortalt hende, hvor meget hun betyder for både min mor og jeg - og det er jeg taknemmelig for, at jeg gjorde. Måske jeg intuitivt vidste, at det var sidste gang vi sås."

Smykkedesigneren har ikke oplyst navnet af hensyn til familien.

"Husk at livet har en udløbsdato - nyd det mens i har det," slutter hun opslaget, som du kan se nedenfor.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig