Mai Manniche kvæstet efter voldsom ulykke

29/09/2021

Henrik Rothenbücher

Foto: Nyheder24.dk
Mai Manniche har været involveret i en alvorlig ulykke, som har resulteret i flere brækkede knogler.

Mest læste i dag

Det er kun ganske få dage siden, at den kendte smykkedesigner Mai Manniche afslørede på Instagram, at hun i fællesskab med sin mor var taget på en tur til Antwerpen i Belgien.

Sandsynligvis har formålet med turen, at den 37-årige smykkedesigner skulle kigge på diamanter, hvilket Antwerpen er kendt for. Hendes tur blev dog kortere end forventet, da hun er på vej retur til Danmark. Det skriver SE og HØR.

Det afslører hun på Instagram, hvor hun forklarer, at hun er blevet påkørt, og at hun derfor er nødt til at vende tilbage til Danmark:

"Jeg er ok. Men er blevet påkørt her i Antwerpen og har brækket knæ, håndled og albue - så jeg er lige lidt tavs de næste dage. Nu skal jeg retur til Danmark," skriver Mai Manniche i et opslag på det sociale medie, hvor hun følges af mere end 96.000 personer.

Hun kommer dog ikke nærmere ind på, hvordan ulykken er sket. Hun oplyser kun ganske kort, at hun er blevet påkørt, og at det har medført, at hun har brækket både knæ, håndled og albue.

I og med, at hun har brækket flere knogler må det dog formodes, at der har været tale om en voldsom påkørsel, som den 37-årige smykkedesigner har været ude for.

På trods af, at hun har delt nyheden på det sociale medie Instagram, er der ikke blevet vedhæftet et billede af Mai Manniche selv. Derimod er det blot et lyserødt billede, der er blevet delt.

Du kan se billedet, der er blevet delt på Mai Manniches Instagram-profil her 

Anbefalet til dig