Mai Manniche raser

13/1/23 07:44

Thea M. Andersen

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Mai Manniche er rasende over, at hun er blevet snydt.

Igennem de seneste par måneder har det været lutter positive opslag fra smykkedesigneren Mai Manniche, der blandt andet kunne fortælle, at hun er begyndt at lave OnlyFans, og at hun har haft stor succes med det.

Men nu er smykkedesigneren havnet i modvind.

Det sker, efter Berlingske for nogle dage siden kunne afsløre, at flere af hendes smykker er identiske med smykker fra den indiske producent DWS Jewellery. Det skriver Ekstra Bladet.

Det har fået Mai Manniche til tasterne med et skriv på hjemmesiden. Samtidigt har hun sat ord på hele situationen over for Ekstra Bladet.

"Det har været nogle heftige dage. Jeg synes, det har været hårdt at stå på mål for en masse beskyldninger og udokumenterede påstande, og journalister, der prøver at ødelægge ens forretning," fortæller smykkedesigneren til Ekstra Bladet, da de fanger hende på den røde løber til filmen 'Babylon' i Imperial torsdag aften.

38-årige Mai Manniche fortsætter med at fortælle, at det er en gammel vin på nye dåser, for de har skrevet denne her historie før. Ifølge hende er det 'ren hate' og 'så sindssygt, at hun skal dokumentere sine designs'. 

Det er nemlig DWS Jewellery, der har snydt hende og kopieret nogle af hendes smykker, fortæller hun.