Mai Manniche smider BH'en

Af: Thea Andersen

|

16/01/2023

Nyheder
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Den 38-årige smykkedesigner Mai Manniche har delt et afslørende billede på det sociale medie Instagram.

Mest læste i dag

Igennem de seneste par måneder har det været lutter positive opslag fra smykkedesigneren Mai Manniche, der blandt andet kunne fortælle, at hun er begyndt at lave OnlyFans, og at hun har haft stor succes med det.

Mai Manniche er dog kommet i modvind, efter Berlingske i sidste uge kunne afsløre, at mange af designerens smykker kan findes hos den indiske producent DWS Jewellery - og det er noget, der har taget hårdt på den 38-årige.

Det fortæller hun i et nyt opslag på sin Instagram-profil.

Blot iført en lilla underdel - og intet andet - har hun nu delt et billede af sig selv på Instagram, hvor hun fortæller, at hun er og kommer igennem den modvind, hun er havnet i.

"Petite af krop - stærk af sind," skriver hun som tekst til billedet og fortsætter:

"Omend jeg i dag helt ærligt er totalt udkørt i mit hoved - oven på en SINDSYG uge!! Sandheden vinder altid og jeg har intet at skjule - men derfor er det stadig hårdt at gå igennem. At opleve hvordan pressen i den grad kører en ekstrem løgnekampagne for at få kunder i deres biks! Det er vildt og skræmmende for demokratiet - fake news så det batter! Jeg er og kommer igennem det takket være mine nærmeste OG al Jeres opbakning, som jeg er meget meget taknemmelig for."

Hun afslutter opslaget med at fortælle, at billedet er til hendes OnlyFans profil.

Se det topløse billede herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig