Mai Manniche sviner Silas Holst: - Han bidrager selv til nethad

31/10/2022

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
Mai Manniche langer hårdt ud mod den populære danser, der netop har udgivet en bog om mobning.

Mest læste i dag

Smykkedesigneren Mai Manniche har intet til overs for skuespilleren Silas Holst, der for en uges tid siden udkom med en ny, vigtig bog kaldet “NOK”, som omhandler had og mobning på nettet. Det skriver Dagens.dk.

"Silas Holst & dobbeltmoral længe leve!" lyder det indledningsvist fra den i dag 38-årige Mai Manniche, der derefter begynder sin lange sviner mod den populære danser, der har vundet "Vild med dans" tre gange.

"Men det blev alligevel for patetisk at læse om, hvordan Silas Holst har udgivet en bog om mobning. Når han selv mildest talt har været et svin overfor mig på de sociale medier. Skrevet diverse offentlige opslag og private beskeder, som jeg ikke engang vil gengive så grimt det har været. Grimt, agressivt og usympatiskt - og ikke lige frem en opførsel man forventer fra en, der ønsker at komme mobning til livs," skriver Mai Manniche i sit opslag på Instagram, uden hun dog fortæller, hvilke beskeder Silas Holst angiveligt har skrevet til hende, og fortsætter:

"Men jeg kan da håbe Silas Holst har lært noget - eller måske han bare ønsker at komme mobning mod sig selv til livs? Og fortsat svine andre mennesker til. Anyways - hvis nogle har en tudekiks til overs, så send den afsted til Silas Holst, så han kan pudse glorien og pleje sin offerrolle. Håber selvindsigten vågner."

Desuden fortæller hun, at hun er meget imod nethad og gør sit for at komme dette til livs, mens hun mener, at den 39-årige skuespiller selv har bidraget til nethad.

Slutteligt skriver hun: "Skal Silas Holst forstå nethadets væsen - kan han starte med at søge svaret hos sig selv!" efterfulgt af hashtagsene: #stopmobning og #opførdigordentlig.

Anbefalet til dig