Mai Manniche udsat for stalking: 'Vil han opsøge mig fysisk også?'

24/08/2023

Ida Hansson

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Smykkedesigneren var i for få dage siden ude for en yderst ubehagelig oplevelse.

Mest læste i dag

Den 39-årige smykkedesigner Mai Manniche er flittig til at bruge Instagram, og i den forbindelse følger der tydeligvis både gode og dårlige ting med.

For få dage siden var hun ude for en meget ubehagelig oplevelse, da en stalker valgte at henvende sig til hende intet mindre end 40 gange via sms.

Episoden udspillede sig da smykkedesigneren sendte live på sin Instagram-profil for få dage siden.

"Jeg har desværre både stalkers og haters. Det er rigtig ubehageligt - og i går var meget grænseoverskridende, da en stalker direkte mens jeg var LIVE på Facebook, sender mig intet mindre end knap 40 SMS’er med så ubehageligt indhold, at jeg vil skåne Jer for det. Vedkommende sad decideret klar og så med på min LIVE alene med det formål. Selvom jeg er god til at lukke det ude, så er det selvfølgelig meget ubehageligt, når det kommer så tæt på. Jeg bliver jo selvsagt bange for, hvad vedkommende kan finde på. Vil han opsøge mig fysisk også?" skriver hun i opslaget.

Ydermere fortæller hun, at personen henvendte sig via et taletidskort, hvilket gør, at hun ikke kan anmelde personen til politiet.

"Jeg fortæller om denne oplevelse - og deler med Jer min virkelighed, som desværre også er virkeligheden for andre offentlige personer - fordi vi kun kan komme det til livs ved at tage debatten. Vi har brug for en form for bøde, konsekvens for haters, stalkers etc på sociale medier. Hvad foreslår i? Jeg foreslår OGSÅ at Reddit bliver ulovligt - for det er i den grad alle haters samlingssted," skriver smykkedesigneren også i sit lange opslag.

Et par af smykkedesigneres følgere er hurtige til at komme med støttende ord og et par virtuelle knus.

"Politiet kan triangulere nummeret ud fra mobilmasterne og finde frem til vedkommende. Du er dejlig som du er," kommenterer en bruger.

Anbefalet til dig