Mai Manniche ved at blive overfaldet: - Mit hjerte hamrede afsted

Af: Thea Andersen

|

26/07/2023

Nyheder
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Smykkedesigneren var ude for en meget ubehagelig oplevelse i går.

Mest læste i dag

I går aftes var smykkedesigneren Mai Manniche ude at gå en aftentur. Men turen tog pludselig en ubehagelig drejning, da hun var "ved at blive overfaldet" af en fremmed mand.

"Var jeg ved at blive overfaldet i går - eller var det de to tidligere overfald, der fortsat sidder i kroppen?," indleder Mai Manniche et opslag på Instagram og fortsætter:

"I går aftes ca kl 23 var jeg ude at gå en kort aftentur, mens jeg talte i telefon med min mor - heldigvis. Vejen er helt mørk og øde - det gør mig normalt ingenting. Men pludselig kommer en cykel og stopper lige foran mig og jeg kigger direkte i øjnene på en mørkklædt mand med hætte på. Han begynder at køre cyklen mod mig - jeg blive bange, råber i telefonen til min mor, vender 180 grader og løber afsted så hurtigt jeg kan i bedste Forrest Gump stil."

I opslaget fortæller Mai Manniche videre, at manden begyndte at følge efter hende, mens hun flygtede.

"Jeg vender mig rundt og ser manden begynder at komme efter mig - men da jeg vender mig om igen er han heldigvis væk. Shit mit hjerte hamrede afsted - og det samme gjorde min mors nok," skriver hun og fortsætter:

"Vi var begge så ude af den, at min mor vendte bilen og kørte forbi mig - hun var pudsigt nok på vej hjem fra en veninde, der bor meget tæt på mig. Vi beroliger hinanden og bliver enige om, at han nok bare ville spørge hvad klokken var…"

Dog kunne hun ikke ignorere den følelsesmæssige reaktion, der trak tråde tilbage til to tidligere overfald, hun havde været udsat for.

"Jeg må indrømme, at jeg desværre fortsat er påvirket af de to overfald jeg har oplevet. Normalt tænker jeg ikke over det, men der er helt særlige situationer der tricker mig. Herunder mørkklædte mænd med hætter på en sen aften….," skriver hun og slutter:

"Min pointe? Pas på Jer selv. Hvis i kommer i en situation du føler er ubehagelig så løb, råb og kom væk i en helvedes fart. Følg din intuition, pas på dig selv og overreager frem for det modsatte. Og hvis det bare var klokken han ville høre hvad var - så må han sgu tjekke sin mobil."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig