Makabert fund: Tønde med lig skyller op på populær strand

01/08/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Det var et syn, som man for altid vil kunne huske.

Mest læste i dag

En stor tønde er kommet i land i området ved Malibus berømte strand, Surfrider State Beach, i Los Angeles. I langt de fleste tilfælde ville det ikke trække overskrifter, men i dette tilfælde er realiteten en helt anden.

Tønden indtager lige nu hovedrollen i en helt makaber sag i det amerikanske, da man i tønden har fundet liget af en nøgen mand.

Det skriver flere internationale medier, herunder AP news.

Tønden blev set i weekenden, men det var ikke indtil mandag morgen, at den blev åbnet, fortæller løjtnant Hugo Reynaga fra Los Angeles County sheriffens drabsbureau ifølge mediet på en pressekonference.

Han kan i samme ombæring fortælle, at omstændighederne omkring dødsfaldet nu bliver undersøgt.

Tønden blev fundet af en vedligeholdelsestekniker, der arbejder i området. Han lykkedes med at få den store tønde ind på land.

Selv om han fik den ind, forblev den uåbnet. Efterfølgende fik tidevandet igen tønden til at drive ud.

Ifølge politiet bemærkede en livredder ved Malibu Lagoon State Beach den samme tønde tilbage i lagunen mandag morgen, og vedkommende bragte den efterfølgende i land, åbnede den, opdagede liget indeni og tog kontakt til politiet.

Det er fortsat uklart, hvem manden er, og hvor længe liget har været i tønden. Ligesom det endnu ikke er lykkedes politiet at få opklaret, hvor tønden stammer fra.

Stranden, som ligger ud til Pacific Coast Highway, har ry for at være en af de bedste strande i Loa Angeles at surfe på.

Anbefalet til dig