Man skulle tro, det var løgn: Her er Lurpak på tilbud til under 9 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Et vanvittigt Lurpak-tilbud har nu set dagens lys.

Lige nu læser andre også

Det er ikke nogen hemmelighed, at Lurpak har en helt særlig plads i danskernes hjerter.

Den velkendte og lækre smag har gjort det populære smør til en fast bestanddel af mange morgenborde, men dog kan prisen på det få flere til at fravælge det til fordel for billigere alternativer.

Heldigvis kan det indimellem fås på tilbud, så man ikke går bankerot, når køleskabet skal fyldes - og nu er det populære smør kommet på tilbud til kun 8,5 kroner per pakke.

Et godt tilbud

I og med, at der ikke er nogen højtider om hjørnet, er tilbuddet absurd godt.

Når vi nærmer os højtiderne, plejer de danske kæder at lancere vilde Lurpak-tilbud på 5 kroner per pakke, men når vi er 'uden for sæson', er det sjældent, at man kan købe en pakke til 10 kroner.

Derfor er der heller ingen tvivl om, at danskerne nu har fået en unik mulighed ved at kunne købe en pakke for kun 8,5 kroner.

Ingen begrænsning

Det er Min Købmand Jordrup, der netop har lanceret det fantastiske tilbud i et Facebook-opslag.

Derudover er det værd at nævne, at der ikke er nogen begrænsning, hvilket betyder, at du kan købe 10 pakker til tilbudsprisen, hvis du har lyst.

Så hvorfor ikke udnytte chancen og bestille flere pakker? Tilbuddet gælder kun i dag, hvorfor du skal være hurtig, hvis du vil udnytte det.

Min Købmand Jordrup opfordrer alle til at give den gas med bestillingen - så der er tilsyneladende rigeligt med lækkert smør på lager til alle.

Skynd dig ned i butikken eller gå ind på deres Facebook-side for at sikre dig tilbuddet, inden det udløber.

I Facebook-opslaget herunder kan du se, hvordan du 'reserverer' en pakke eller to.

Anbefalet til dig