Mand forsøgte at stjæle slik i Netto: Du tror ikke dine egne øjne, når du læser slikkets værdi

Foto: Google Street View
"Det er immervæk en del."

Mest læste i dag

I Vejle blev en 32-årig mand fra Kolding fanget i en sød fristelse, da han torsdag aften forsøgte at smugle slik ud af Netto på Olgas Vej uden at betale.

Episoden fandt sted klokken 18.20, og det var altså her, at manden ikke kunne modstå fristelsen af de søde sager.

Sådan skriver VAFO.

Ifølge Sydøstjyllands Politi, havde han taget så meget slik, at den samlede værdi løb op i 1028,65 kroner:

"Han er sigtet for at forsøge at stjæle slik for 1028,65 kroner. Det er immervæk en del", lyder det fra Stig Simonsen, der er vicepolitiinspektør.

Mens detaljerne om, hvorvidt det stjålne slik bestod af bland selv-slik eller forblandede poser, forbliver uoplyst, så gætter vicepolitiinspektøren på, at han nok ikke kunne have alt slikket i lommerne:

"Det melder historien ikke noget om. Men det lyder da, som om der skulle en bærepose til", siger han.

Udover at den omtalte sliktyv er sigtet for at stjæle slik, så fremgår det ikke yderligere, hvilke konsekvenser han står over for.

Motivet forbliver ukendt

Sliktyveriet i Vejle rejser spørgsmål om baggrunden for sådanne handlinger og samfundets syn på mindre kriminelle gerninger.

Hvad driver en person til at stjæle slik for over tusind kroner, og hvordan skal samfundet håndtere sådanne forbrydelser?

Mens nogle måske vil se denne episode som en mere harmløs forseelse, er det vigtigt at huske på, at butikstyverier rigtig ondt på de dagligvarekæder, der er til stede i Danmark.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig