Mand fra Skive gjorde skræmmende opdagelse i sin seng

26/12/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Rigspolitiet
En mand var på vej i seng midt på natten, men da han skulle til at lægge sig ned, opdagede han noget ubehageligt i sin seng.

Mest læste i dag

Da en mand fra Skive kom sent hjem natten til lørdag, og omkring klokken 03.00 ville gå i seng, fik han sig noget af et chok.

I dynerne lå der nemlig et sprællevende dyr, som han bestemt ikke havde regnet med. Der lå nemlig en slange af arten tæppepyton.

Manden ejede ikke selv en slange, så han var meget overrasket over, hvordan der pludselig lå en slange i sin seng. Han ringede derfor omgående til Dyrenes Beskyttelse, som tog sig af slangen.

Det er dog første gang, at man på internatet i Viborg, har haft slanger logerende.

“Vi er normalt et internat for katte, hunde og kaniner. Det er første gang i vores historie, at vi har haft en slange, så det er lidt specielt,” fortæller dyrlæge Lise Svejgaard ifølge TV Midtvest.

Hvordan slangen er endt i mandens seng, vides fortsat ikke, men dyrlægen har et bud på, hvad der er sket.

“Den må være sluppet ud af et terrarie et eller andet sted, men det der er underligt er, at der ikke er nogen, der har meldt, at de mangler en slange, for det er man faktisk forpligtet til,” fortæller hun.

Ifølge TV Midtvest er det ikke utænkeligt, at slangen har været løs i tre måneder. Naboer havde nemlig i området pludselig fundet en slangeham, og det var flere måneder før, at manden fanden den i sin seng midt om natten.

 

 

Anbefalet til dig