Mand gik rundt som millionær uden at vide det

06/5/22 07:38

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Når man spiller Eurojackpot, er der millioner af muligheder for at vinde - man skal bare lige have indløst sin kupon først.

For en mand i slut 50´erne fra Falster blev vejen til sækken med guldet lidt mere besværlig end normalt. Han havde gået rundt som millionær i flere dage uden at kunne bevise det, fordi han havde mistet sin pung, som uheldigvis indeholdt hans vinderkupon fra Eurojackpot trækningen fredagen før.

”Jeg har den der app på telefonen, hvor man kan tjekke sin kupon. Og så stod der pludselig 1,245 millioner på den. Men jeg havde tabt min pung. Så der gik en uge, før det rigtigt passede”, siger manden, der har valgt at være anonym.

Han plejer at købe ”en lille Eurojackpot kupon”, som han selv kalder det, når han hver fredag morgen går i Brugsen for at købe morgenbrød til sig selv og resten af familien.

”Jeg har kun fortalt min kæreste og revisor, at jeg har vundet. Jeg holder kortene tæt til kroppen,” siger den glade falstring skælmsk.

Hegn til haven og sportsvogn til garagen
Der er som skrevet millioner af muligheder for at vinde i Eurojackpot, og det samme gælder også de millioner af drømme, man kan få opfyldt for pengene.

”Min drøm er at få en sportsvogn, en af de helt gamle. Jeg har heldigvis en garage, den kan stå i. Men noget af det første, jeg skal ud at købe, er et nyt hegn til haven. Det er noget, vi gerne har villet lave længe, så nu er det på tide,” fortæller manden.

Drømmene er store for den nybagte millionær, og det samme gør sig gældende for de kommende rejseplaner. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”For mange år siden, da vi også havde lidt penge, der rejste vi til Hawaii. Så det kunne vi da godt finde på at gøre igen. Sådan en tur kunne jeg altså godt bruge, da mit arbejde er fysisk hårdt og tager hårdt på kroppen,” siger manden med et lidt træt grin.

Han har tanker om at sælge sin virksomhed og gå på pension, men den plan fandtes også før, han blev millionær.

”Det hele bliver lidt nemmere nu, for hvis nogen vil give mindre for den end planlagt, så betyder det ikke det store, når man har ekstra penge i banken,” slutter den glade vinder.