Mand havde sex med pony: Blev fundet i marken med gulerødder og babyolie

10/8/22 10:03

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Abdul Ghani blev fundet med babyolie og gulerødder i sin bil, samt et reb.

En pervers mand er blevet fængslet for at have sex med en pony.

Abdul Ghani blev fundet i nærheden af ​​en fold med babyolie og gulerødder i sin bil i september 2018, efter at han sneg sig ind på ponyens mark i Bradford, mens han var høj på alkohol og stoffer.

Ponyens ejere blev første gang advaret om, at der foregik noget, da de i august 2018 fandt en kassekvittering, en fakkel, en agurk, en skrubbebørste og en pose gulerødder i nærheden af ​​folden.

Den følgende måned havde ponyens hale yderst rodet, der var tape på den og et fedtet stof på dens bagende.

Der blev fundet sort tape og bandage i nærheden, og der blev også fundet en sukkerknald - ikke noget ejerne ville fodre deres heste, oplyste retten.

De anmeldte sagen til politiet, og ponyen blev undersøgt af en dyrlæge, hvor DNA tilhørende Ghani blev fundet. Det skriver Daily Star.

En politibetjent på patrulje i området så derefter en blå Toyota Yaris stå parkeret i nærheden af ​​feltet, som blev sporet til Ghani, der blev anholdt. Han sagde dog, at han ikke havde gjort noget forkert.

Han fortalte efterforskningsofficererne, at han "elskede det vilde" og ville gå ud om natten for at se på ugler og ræve.

På spørgsmålet om, hvad rebet, der blev fundet i hans bil, havde til formål, forklarede han, at det var for at hejse sig selv op i træer for at se på ugler.

Han kommenterede ikke, da han fortalte, at hans DNA var fundet.

Anklager Michael Collins fortalte retten, at politiet fandt 993 internetsøgninger på Ghanis telefon om seksuelle handlinger med dyr, især heste.

Ghani er blevet fængslet i 10 måneder og fik køreforbud i to år og fem måneder, ligesom han blev tvunget til at skrive sig på sexforbryderens register i 10 år.