Mand hjalp ænder over vejen: Så skete det utænkelige

23/05/2023

Ida Hansson

Foto: Privat
Den 41-årige mand ville blot hjælpe ænderne sikkert over vejen.

Mest læste i dag

En bilist i det nordlige Californien stoppede for at hjælpe en lille familie med ænder sikkert over på den anden side af vejen. Kort efter de søde billede blev taget, blev han ramt og dræbt af en bil. Føreren var en teenager, sagde embedsmænd i går mandag.

Den frygtelige ulykke skete torsdag omkring klokken 20.15 nær hjørnet af Park Drive og Stanford Ranch Road i Rocklin, omkring 40 kilometer nordøst for delstatshovedstaden i Sacramento, sagde Rocklins politi.

Manden "forsøgte at hjælpe nogle ællinger, der var i krydset", da den yngre chauffør, på vej mod øst på Stanford Ranch, kørte ham ned. Sådan lød det i en politierklæring.

Mandens mission lykkedes- ænderne kom ikke til skade, men det kostede ham livet.

Den 17-årige pige bag rattet forblev på stedet, og mens efterforskningen er i gang, er det usandsynligt, at hun vil blive anklaget for en kriminel handling, sagde Rocklin-politiets chef Scott Horrillo.

"Vi har stadig en masse områder og beviser at gå igennem, men ved første øjekast ser det ikke ud til, at der vil være nogen kriminel uagtsomhed," sagde Horrillo til NBC News.

Offeret blev identificeret som 41-årige Casey Rivara, sagde en talsmand for Placer County Sheriff.

Tragedien udspillede sig lige foran naboer, der bifaldt Casey Rivaras venlige indsats, fortalte en 12-årig dreng til NBC.

"Han steg ud af bilen og hjælp ænderne, og alle klappede, fordi han var så sød. Han hjalp dem med at komme op over kantstenen, fordi alle de små ænder havde problemer," sagde drengen.

Foto: Privat

Anbefalet til dig