Mand indlagt med COVID-19: Fik millionregning af hospitalet

16/6/20 10:38

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock
En mand var indlagt 62 dage COVID-19, og var tæt på at dø af sygdommen. Dog ventede der ham noget af et chok, da han så regningen fra hospitalet.

Det må være glædeligt at overleve COVID-19 når man har været tæt på at dø, og været indlagt hele 62 dage, men for en amerikansk mand varede glæden kort.

7,2 millioner kroner

62 dage på et amerikansk sygehus har en høj pris, men at det skulle ende i en regning på $1,1 million er fuldstændig udhørt. Omregnet til danske kroner er det

Det svarer til omkring 7,2 millioner danske kroner. Det skriver PEOPLE.

Det var den 70-årige Michael Flor der var heldig at overleve COVID-19, men desværre endte med en kæmperegning. Han var indlagt på isolationsstue på Swedish Medical Center i Issaquah i Washington selvom han faktisk er fra Seattle. Michael var meget alvorlig syg, så syg at han var indlagt i hele 62 dage.

Han lå næsten en måned han i koma, og hele hans krop begyndte at svigte, men på mirakuløs vis vågnede han igen.

Michael har en kone og børn og dem endte han også med at skulle sige farvel til.  

Regning på 181 sider

Det var noget af en regning som Michael modtog, for ikke nok med at den lød på svimlende $1,1 million, så fyldte den også 181 sider.

Her kunne manden nærstudere, hvad hospitalet manglede betaling for:

Han skulle blandt andet betale $ 82.215 for at ligge 29 dage i respirator. Men selvom han har modtaget en gigantregning, så regner han ikke med at det er slut.

Han var nemlig to uger på etrehabiliteringscenter, og den regning er ikke nået frem endnu.

Han skal dog ikke selv betale hele regningen, fordi han har Medicare og Medicare Advantage forsikring gennem Kaiser Permanente, og de betaler det meste af den enorme regning. Men der er mange der ikke har en sundhedsforsikring, og de kan ende med at stå med regningen selv.