Mand købte varer i Netto for over 10.000 kroner - men sådan betalte han kun 152 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den unge mand peger på en teknisk fejl.

Lige nu læser andre også

På lidt over en måned havde en 28-årig mand fra Helsingør købt varer for 10.575 kroner i en række forskellige butikker.

Det bemærkelsesværdige ved dette er, at han sammenlagt har betalt 152 kroner for de mange varer, der tilsammen udgør den store værdi.

Det skriver Helsingør Dagblad.

Netto-kæden opdagede dog, hvad den 28-årige mand havde gang i, og den 10. marts fik de ham så taget på fersk gerning for tyveri via nogle overvågningskameraer i Netto i Fredensborg.

Som et resultat blev den 28-årige mand anholdt og senere stillet for en domsmandsret i Retten i Helsingør.

Forklaring

Manden nægtede sig skyldig i anklagerne og hævdede, at det ikke var hans skyld, at de scannede varer ikke blev registreret ved kassen. 

Ifølge ham blev alle varer scannet, hvor der så måtte have været en teknisk fejl med appen eller manglende internetforbindelse på tidspunktet for scanningen.

Retten afviste dog hans forklaring, og en Netto-medarbejder forklarede, at beløbet for de scannede varer viste sig på to skærme i kassen, hvor der blev set bort fra den 28-åriges forklaring.

Som følge heraf blev den 28-årige mand idømt 30 dages betinget fængsel. 

Hvis han ikke yder 40 timers samfundstjeneste, eller hvis han begår kriminalitet igen inden for et år, så risikerer han at skulle afsone den ubetingede straf.

Ud over straffen skal manden betale tilbage de 10.575 kroner til Netto og dække sagens omkostninger. 

Han har accepteret dommen.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig