Mand lufter sin kæleged – ender med bøde fra politiet

25/03/2020

Nanna Christina Smidt

Dette er et modelfoto af en anden kæleged, der er kommet med til yoga. Foto: Shutterstock.
Intet er normalt i disse tider, og de ting man normalt gør, kan pludselig være ulovlige. Det måtte en mand sande, da han forsøgte at lufte sin kæleged.

Mest læste i dag

 


I Spanien er det hele lukket meget ned i disse dage. Men en mand kunne ikke holde ud, at hans kæledyr skulle lide. Derfor brød han sin karantæne, for at gå tur med sin kæleged.

Lod som om han gik tur med hund

Manden endte med en bøde for at have forladt sin karantæne, som de er blevet påbudt under coronakrisen. Det skriver Mirror. 

I Spanien er det tilladt at gå ud for at lufte sin hund, men loven omfatter, desværre for denne mand, ikke kælegeder. Det er faktisk kun hunde, at loven omfatter.

Derfor lod den dyreelskende mand som om, at han gik tur med en hund, for at omgå Spaniens nye regler i denne krisesituation.

Da det blev opdaget, at manden gik tur med en kæleged, greb politiet ind.

Politiet valgte at give manden en bøde, men bødens størrelse forblev ukendt.

Store bøder i Spanien

Modsat herhjemme, hvor man får bøder på omkring 1500 kroner, kan bøderne virkelig mærkes i Spanien.

Det er oplyst, at laver man mere alvorlige overtrædelser så kan man ende med en bøde på op til 30.000 Euro.

Meget alvorlige hændelser kan også ende med en fængselsstraf på tre måneder for ulydighed  eller helt op til fire år for et myndighedsangreb.

Politiet uddeler i modsætning til Danmark, hvor de tidligere på ugen sagde, at der ikke var uddelt så mange, snesevis af bøder. 

Bare Madrid-politiet har givet bøder til over 2.500 mennesker.

Nødstatslovene tillader folk at gå ud, hvis de skal til og fra arbejde, eller skal i banken, supermarkedet eller skal pleje en ældre person.

Politiet har uddelt bøder til mennesker, der svømmer, solbadede, havde picnic på stranden, et par, der flygtede til bjergene for at "undslippe dette coronavirus-drama", en mand, der lod som om han var medlem af militæret, cyklister, løbere og endda indbrudstyve .

En beboer fra Vigo bad endda om at blevet arresteret, da han sagde, at han blev nødt til at komme ud af huset, fordi han ikke kunne tåle at alene med sin mor længere.

Så det spanske folk forsøger virkelig at omgå reglerne, men der bliver slået meget hårdt ned.

 

 

 

Anbefalet til dig