Mand mister livet: 'Voksenleg' gik grueligt galt

17/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det er umuligt at sige det på en skånsom måde, men ja, manden døde mens han var ved at 'tilfredsstille' sig selv.

Mest læste i dag

Det endte mildest talt helt galt.

En 30-årig mand fra Tjekkiet har nemlig mistet livet - og der er ingen pæn måde at sige det på. Han var igang med at tilfredsstille sig selv.

Den chokerende hændelse blev beskrevet detaljeret i tidsskriftet Legal Medicine af læger fra universitetshospitalet Hradec Králové, hvor obduktionen blev udført.

Lægen sagde, at manden forsøgte at tilfredsstille flere atypiske feticher samtidigt - en praksis kendt som 'autoerotisk parafili'.

Hans fetich involverede "kropsindpakning, cross-dressing, anal masochisme, selvfetichisme og underlivsstimulering med et elektrisk massageapparat".

Ifølge sagsrapporten opdagede mandens forældre, at der var noget helt galt, da han ikke åbnede sin låste dør på trods af, at de bankede på gentagende gange.

Forældrene tilkaldte derfor brandvæsenet, som åbnede, hvorefter de fandt deres søns livløse krop ligge på gulvet.

Manden var iført en badedragt, mens hans kønsdele, krop og hals var pakket ind i plastik. Det skriver NewYorkPost.

En efterfølgende undersøgelse afslørede, at massageapparatet var gået i stykker, da det var tilsluttet, hvilket gjorde, at manden fik elektrisk stød.

En efterfølgende obduktion afslørede et "mærkeligt fremmedlegeme" i hans tarm, som lægerne senere identificerede som et "kondom i en gennemsigtig plastikæske." På den var der påsat en etiket med offerets fornavn.

Men det viste sig, at der var endnu mere. Obduktionen afslørede også en bordtennisbold fastgjort til en plastikcylinder, som manden havde endetarmen.

Som et resultat af alt dette havde manden lidt indre organoverbelastning samt hævelse i lunger og hjerne på grund af ophobet væske.