Mand nægtede mor og barn flysæde fordi han ville sove

Af: Naja Radik

|

14/07/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rejser kan være stressende nok uden at skulle skændes om, hvilket sæde du skal sidde på.

Lige nu læser andre også

En mand blev imidlertid for nylig trukket ind i et skænderi på et fly fra New York til London, efter at en mor ville sætte et af sine børn i sædet ved vinduet, men manden havde betalt for at reservere dette sæde. Det skriver The Sun.

Manden nægtede, at lade kvindens barn sidde på sit sæde og tvang i stedet barnet til at flytte sig og sagde, at han specifikt havde valgt det sæde, så han kunne få en lur. 

Han forklarede situationen i et indlæg på Reddit, hvor han spurgte andre brugere, om han var berettiget til den opførsel.

Han skrev: 

“Situationen er denne: Jeg fløj på et redeye fly fra New York til London. Jeg havde med vilje booket et vinduessæde, så jeg kunne sove på flyet, da jeg kun kan sove på et fly med et vinduessæde.”

“Da jeg ankommer til min plads, sidder der en kvinde og hendes to små børn på omkring 4-5 år, på de tre pladser i rækken.”

“Da jeg informerer hende om, at et af hendes børn sidder på mit sæde, siger hun, at hun havde booket de to andre pladser på rækken samt gangsædet i rækken på den modsatte side af flyet og spurgte mig, om jeg ville have noget imod at bytte med hende, så hun kunne sidde på samme række med sine to børn.” 

“Jeg fortalte hende, at jeg reserverede vinduessædet specifikt, så jeg kunne sove på flyet, og at jeg gerne ville beholde mit sæde.”

“Hun begyndte, at skabe lidt af en scene, hvor hun råbte om, hvordan jeg ikke kunne ville bytte med hende, og ringede endda til stewardessen for at brokke sig, stewardessen informerede hende om, at hun var nødt til, at respektere billetten og bad hendes barn om at flytte sig.”

“Hun stirrede derefter temmelig meget på mig, da hun fortalte sit barn, at han var nødt til, at sidde på den anden side af gangen under flyvningen.”

Manden fik bred opbakning fra andre brugere, der sagde, at moderen burde have været bedre forberedt. 

En skrev: 

“Hvis hun ville have en række til sig selv og sine børn, skulle hun have booket det. Hvis det var for sent, at finde tre pladser sammen, så er det hendes egen skyld, at hun ikke havde planlagt fremad.”

En anden sagde: 

“Sikke en kvinde. Hun køber bevidst adskilte sæder, og så tager hun en anden plads uden at spørge. Du gjorde så absolut det rigtige.” 

“Du har al mulig ret til, at beholde det sæde, du har betalt for, og du er ikke forpligtet til at genere dig selv, bare fordi denne uansvarlige dame forventer, at andre mennesker gør tjenester, for at kompensere for hendes dårlige planlægning.”

Anbefalet til dig