Mand oddsede én krone - og smadrede rekorden for højeste gevinst siden 2017

16/03/2023

Nicolai O. Haugsted

En nordjyde havde gevaldig held i sprøjten, da han spillede på torsdagens fodboldkampe

Mest læste i dag

En ung mand fra Kronjylland havde en særdeles heldig hånd, da han i sidste uge besluttede sig for at oddse på torsdagens fodboldkampe i Europa League og Conference League.

Han spillede for i alt 35 kroner fordelt på 18 kuponer, hvor han blandede 14 af de 15 kampe på kuponerne, hvilket gav ham en række ret høje odds, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

– Jeg spiller ikke så tit, men så havde jeg lige en eftermiddag, hvor jeg havde min mobil fremme, og så lavede jeg en række kombinationer, fortæller han om de mange kuponer.

Han spillede to kuponer for hver en femmer, en kupon for en tier, og så 15 enkrones-kuponer. Det vil sige 35 kroner i alt, og så glemte han ellers alt om dem, indtil han midt om natten blev vækket af et barn, der ikke kunne sove.

– Så opdagede jeg, at en sms fra Danske Spil klokken halv tre om natten, men jeg var så træt, så jeg troede, at der stod 340 kroner, fortæller han.

– Men der stod så 34.027 kroner. Og så kunne JEG ikke sove, fortæller han med et grin.

Ud af dagens 15 kampe i de europæiske turneringer havde han gættet de 14 spot on.

Den 15. var Shakhtar Donetsk hjemme mod Feyenoord – og den spillede han ikke på, for som han siger:

– Jeg har nogle gange spillet på Shakhtar, men det går altid galt med dem.

Højeste odds i seks år
Men de øvrige 14 – det gik præcist, som det skulle, og dermed scorede den unge mand det højeste odds hos Danske Spil i næsten seks år. Og da han havde spillet en krone – så var den kontante gevinst på det samme som oddset: 34.027 kroner.

Og så er der nok flere, som sidder og tænker, at det da var pokkers ærgerligt, at det var kuponen for en enkelt krone, der gik hjem, når han nu også havde spillet kuponer for en 5’er. Men sådan ser den heldige oddser ikke selv på det.

– Nej, jeg vil hellere være glad for, hvad jeg har vundet end at ærgre mig over, hvad jeg ikke har vundet, siger han bare med et smil.

Han tilføjer så, der i så fald altid er noget andet, man kan ærgre sig over, hvis man er den type. Som for eksempel, at han faktisk kun var et enkelt mål fra at gevinsten var blevet mere end dobbelt så stor.

– Jeg havde jo blandt andet Juventus til at vinde, og de vandt 1-0 over Freiburg. Men hvis nu de havde spillet uafgjort, så havde jeg ramt odds 78.000 på en af de andre enkrones-kuponer, siger han.

Det er længe siden, at en oddser har ramt plet med så højt et odds.

I september sidste år var der en kupon på lige under odds 20.000, men ellers er rekorden tilbage fra marts 2017, hvor en heldig – og dygtig – oddser ramte ni kampe lige på til et samlet odds på 220.000 kroner.

Anbefalet til dig