Mand påstår at have fundet nøglen til evig sundhed: Drikker sin egen morgenurin

29/4/22 09:54

Ida Hansson

Foto: Instagram/@holistichealthwithharry
Harry Matadeen har drukket sin morgenurin siden 2016, og siger, at det har helbredt hans psykiske problemer.

Haryy Matadeen, 34, siger selv, at det at drikke sin egen urin er nøglen til sundhed og 'evig ungdom' – og at det har fået ham til at se 10 år yngre ud.

Han har drukket sin egen urin siden 2016, og siden da er han blevet helbredt for sine psykiske problemer, herunder social angst - i hvert fald, hvis man spørger ham. 

Han siger, at hans tilstande forsvandt næsten øjeblikkeligt, og nu er Harry fra Hampshire en fortaler for at drikke din egen urin.

Foto: Instagram/@holistichealthwithharry

Foto: Instagram/@holistichealthwithharry

Ifølge ham, erfordelene "ud over den vildeste fantasi", og at "fra det øjeblik, jeg drak urinen, vækkede det min hjerne og fjernede min depression".

"Jeg følte en ny følelse af fred, ro og beslutsomhed. Jeg tænkte 'wow, jeg kan lave det gratis og altid holde mig selv i denne lykkelige tilstand'."

Harry siger, at hans urin er "superren" og nyder nu 200 ml af den gyldne drik hver dag - det meste af det op til en måned gammel, men fyldt op med frisk.

"Frisk urin er aldrig så  slemt, som du forestiller dig - det er neutral lugt og ikke en dårlig smag, medmindre du er virkelig giftig," siger han og tilføjer:

"Jeg kan faktisk godt lide lugten og smagen af ​​min gamle urin nu, på grund af neuro-association af, hvilke fordele og glæde det giver mig, efter at jeg har taget den ind i mit system."

Foto: Instagram/@holistichealthwithharry

Foto: Instagram/@holistichealthwithharry

På trods af de påståede fordele, har Harry modtaget nogle modreaktioner fra familiemedlemmer over hans livsstilsvalg.

Han fortæller for eksempel at hans familie slet ikke søtter ham i hans beslutning om at drikke sin urin, og at hans søster helt har slået hånden af ham. Det skriver Mirror.

"Jeg har valgt alle mine venner nu, og alle af dem laver enten behandling med ældre frisk urin eller godkender det jeg gør. Hvis de ikke gjorde det, ville jeg ikke have dem som venner – simpelt er det," siger han. 

Hvorvidt han 'behnalding' dog har en effekt er der delte meninger om, for hvad er urin egentlig?

"Urin er et affaldsprodukt, der indeholder omkring 90 % vand. Resten er ammoniak og salte, nogle bakterier og andre affaldsstoffer," sagde lægen Dr. Jeff Foster sagde om Harrys kur.